FILMEZZUNK.HU
Emily Blunt és John Krasinski elárulták a boldog házasság titkát - Eléggé meglepődtünk rajta!

Emily Blunt és John Krasinski elárulták a boldog házasság titkát – Eléggé meglepődtünk rajta!

5617

Emily Blunt és John Krasinski elárulták a boldog házasság titkát – Eléggé meglepődtünk rajta!

Azt tartják Hollywoodban, hogy nem jó, ha egy pár tagjai ugyanabban a filmben dolgoznak, Emily Blunt és John Krasinski azonban rácáfolnak erre. Már az is szinte csodaszámba megy, hogy Blunt és Krasinski tizenkét éve házasok, és ehhez jön még, hogy állítják: közös nagy sikerük, a Hang nélkül óta csak még nagyobb szerelem.

Hang nélkül kritika

„Az a helyzet, hogy én már akkor Emily legnagyobb rajongója voltam, amikor még nem is találkoztunk, és ez elég jó alap. Az ördög Pradát viselben figyeltem fel rá, azóta nagyjából 72-szer láttam a filmet”

– mondta Krasinski az Entertainment News-nak. A színész-rendező szerint kapcsolatuk azért működőképes, mert támogatják egymást, ahelyett, hogy rivalizálnának vagy folyton összevesznének valamin. Ami a Hang nélkült illeti, maguk is meglepődtek a fejleményeken.

„Csak erősebb lett a közös munkától a házasságunk, ami minket is váratlanul ért. Nem mintha arra gondoltam volna, hogy majd belerokkan a kapcsolatunk ebbe a filmbe, de ekkora pozitív változásra nem számítottunk. Annyira egymás támaszai lettünk, mint még soha.”

Kalandosan indult Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata – Az első randijukon a rendőrség tört rájuk

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·