FILMEZZUNK.HU
10 rejtett utalás a Barbie-ban, amitől csak még jobban megszereted a filmet

10 rejtett utalás a “Barbie”-ban, amitől csak még jobban megszereted a filmet

859

10 rejtett utalás a “Barbie”-ban, amitől csak még jobban megszereted a filmet

Nem csoda, hogy a Barbie forgatókönyvének kidolgozása 2 évig tartott. A tökéletes casting mellett, különösen Margot Robbie Barbie és Ryan Gosling Ken szerepében, a film a rejtett utalások kincsesbányája.

1. A Pegazus szobor

Ez nem véletlen. A szobor utalás a klasszikus Barbie és a bűvös Pegazus filmre, amelyet 2005-ben mutattak be.

2. Ruth Handler és Barbie összeérő kezei

Van egy jelenet a filmben, amikor Ruth – a Barbie babák feltalálója átnyújt Barbie-nak egy csésze teát, és a kezük összeér. Ez a jelenet utalás a híres Michelangelo-kézérintő festményre. Arra a gesztusra, amely az első ember teremtését ábrázolja.

3. Allant (később Alan-re változtatva) 1964-ben mutatták be, aki Ken haverja lett

A fő szempont az volt, hogy Alan osztozhatott Ken ruháin, aki részt vehetett Ken és Barbie esküvőjén. Az egyik figyelemre méltó megjelenése az volt, amikor Wedding Day Alant babaként ábrázolták. Alan volt az, aki feleségül vette Barbie közeli barátját, Midge-et. Sajnos az Allan baba később megszűnt.

4. A Barbie magazin

Van egy jelenet, amikor egy Barbie egy Barbie nevű magazint olvas. Ez egy utalás az igazi Barbie magazin felé, amely 1988 májusától 2006 májusáig futott. A magazin valóban nagyon lenyűgöző volt, és rejtvényeket, kézműves termékeket, matricákat, és érdekes tényeket tartalmazott.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·