FILMEZZUNK.HU
Akció filmek, amiket a legjobban szeretünk!

7 kedvenc akció filmünk – Minden napra egy

9325

Akció filmek, amiket a legjobban szeretünk!

Mai cikkünkben a Filmezzünk.hu hét kedvenc akció filmjét fogom nektek egy rövid listában leírni. A lista teljesen mértékben a mi véleményünk szerint lett összeállítva, szóval nem azt néztük, hogy mi hány pontot vagy százalékot kapott, hanem azt, hogy nekünk mennyire tetszettek! Az akció filmek sorrendje csökkenő!

7. Skyfall – Égszakadás (2012)

Bond filmből egy kis túlzással kismillió létezik, de jó Bond filmből már nem sok! A Skyfallban egy új kiberterrorista jelent veszélyt az MI6-re, Bondra és a ‘nagyfőnökasszony’ M-re. Bondnak (Daniel Craig) mindent be kell vetnie, hogy győztesen kerüljön ki újabb csatájából, amely szerintünk az egyik legjobb Bond film lett valaha!

Égszakadás 2012

A Daniel Craig-el a főszerepben készült Skyfall, a valaha készült egyik legjobb Bond film lett.

6. Elrabolva (2008)

Bryan (Liam Neeson) egy ex titkos-ügynök, akinek mindene a lánya. Viszont Bryan nem mindig lehet vele, mert a lány az anyjával és annak tehetős új férjével él. Amikor Kim egy barátnőjével elutazik Párizsba, Bryan rosszat sejt. Sajnos beigazolódnak aggodalmai, Kimet lánykereskedők rabolják el… Ami filmben annyit jelent, hogy 96 óra múlva már lehetetlen lesz őt megtalálni. Bryan mégis megpróbálja… 2008 egyik legjobb akció filmje ma már trilógia, mivel készült belőle második és harmadik rész is, de egyik sem ér az eredeti nyomába! Nézzétek meg, ha még nem tettétek! A Liam Neeson főszereplésével készült alkotás szerepelt már egy másik listánkon is!

Elrabolva 2008

5. Sicario – A bérgyilkos (2015)

Kate Macer (Emily Blunt) az emberrablási ügyekre specializálódott FBI csoportjával egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákat talál. Az ügy mögött a Diaz klán vezetője és drogbárója áll. Kate-et felkérik, hogy legyen tagja egy a kartellvezető elfogására készülő akciónak, amiben pechjére őrült gyilkosok, és olyan emberek vannak, akik nem vetik alá magukat semmilyen törvénynek sem. Véres akció veszi kezdetét a sötét alvilágban, ahol már tényleg nincsenek szabályok.

Sicario 2015

4. Eredet (2010)

Dom Cobb (Leonardo Di Caprio) a tökéletes tolvaj. Az emberek agyába, az álmaikba szökik be és ott lopja meg őket. Múltja miatt nem teheti be a lábát a hazájába, ahol szeretett gyerekei élnek. Domnak lehetősége nyílik arra, hogy egy sikeresen elvégzett, igen kockázatos meló után visszatérjen gyerekeihez. Ha sikerrel járnak, akkor az lehetne a tökéletes bűntény. Ám a cél eléréséhez elképesztő akadályokkal kell szembenéznie neki és csapatának.

Eredet 2010

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·