FILMEZZUNK.HU
Matthew Perry elárulta, hogy több tucatszor a saját ürülékében ébredt

Nem sokkal a halála előtt Matthew Perry elárulta, hogy több tucatszor a saját ürülékében ébredt

2720

Nem sokkal a halála előtt Matthew Perry elárulta, hogy több tucatszor a saját ürülékében ébredt

Nem sokkal a tragikusan bekövetkezett halála előtt jelent meg Matthew Perry Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című önéletrajzi kötete, amelyben sokkoló részleteket árult el az elmúlt évekkel kapcsolatban. Miután gyomor- és bélrendszeri perforációt szenvedett, a színész elárulta, hogy kilenc hónapig kolosztómiás zsákot kellett használnia, és mindössze két százalék esélyt kapott a túlélésre, miután két hetet töltött kómában, lélegeztetőgépen.

Matthew Perry elárulta, hogy állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

Tavalyi halálhíre mindenkit sokkolt

A GQ-nak adott 2023-as interjújában a Jóbarátok sztárja egy részletet is közölt a memoárjából, amelyben felidézte, hogy 50-60 alkalommal “saját ürülékével borítva” ébredt. A vastagbélrepedését követő öt hónapig tartó kórházi kezelése alatt ugyanis rendszeresen arra ébredt, hogy kiszakadt a kolosztómás zsákja.

“Ürülék volt az arcomon, az egész testemen, a szomszéd ágyban. Ha kiszakad, akkor kiszakad. Ápolókat kell hívni”

– mondta Perry. Amikor eljött az ideje, hogy eltávolítsák a kolosztómiás zsákot, a műtét kezdetben nem sikerült, és a zsákot egy ileosztómiás zsákkal helyettesítették.

“Tízszer rosszabb. Naponta 18-19 alkalommal kell foglalkozni egy ileosztómiás zsákkal. Sokan öngyilkosok lettek ileosztómiás zsákkal. Az emberek nem bírják elviselni. Nem véletlen, hogy Chandler egy olyan fickó, aki a saját emberi érzelmi érzéseit nevetéssel próbálja elfedni. Én is ezt csináltam éveken át. Próbáltam magam egy ‘viccmesélőnek’ palástolni, valahogy úgy, mintha a velem való együttlét olyan lenne, mint egy nyaralás. De ezzel csak eddig tudtam eljutni”

– jegyezte meg a színész, akire 2023. október 28-án, délután találtak rá holtan az otthonában. Saját jakuzzijában fulladt vízbe. Idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak.

Michael J. Fox arról vallott szomorúan, hogy már elvesztette a rövidtávú memóriáját

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·