FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston elárulta, hogy le akarták cserélni másik színésznőre a Jóbarátok forgatása közben

Jennifer Aniston elárulta, hogy le akarták cserélni másik színésznőre a Jóbarátok forgatása közben

866

Jennifer Aniston elárulta, hogy le akarták cserélni másik színésznőre a Jóbarátok forgatása közben

A Jóbarátok 1994 és 2004 között futott eredetileg az NBC csatornán, a Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe és Joey életét bemutató szituációs komédia az egész világot meghódította, sőt a streamingszolgáltatóknak köszönhetően a mai tinédzserek körében is népszerű, akik épphogy akkor születtek meg, amikor már az utolsó pár évadot adták a televíziók.

10 színész, akik nagyon közel kerültek ahhoz, hogy mégse játsszák el ikonikus szerepüket

Jennifer Aniston a Jóbarátokban

A színészek között tökéletes volt a kémia, nem csoda, hogy a való életben is szoros viszonyt ápol mind a hat főszereplő a mai napig. El sem tudnánk képzelni más emberekkel a sorozatot, pedig nem volt egyszerű munka a szereplőválogatás. A legnagyobb gondot Rachel karaktere és Jennifer Aniston okozta. Rachel karakterénél nagyon oda kellett figyelniük a készítőknek, hogy melyik színésznőnek is adják, hiszen a gazdag, elkényeztetett, ráadásul roppant naiv lány karaktere könnyen ellenszenvessé válhat, ezért muszáj volt egy olyan embert találniuk, aki szerethetővé varázsolja a karaktert.

A Monicát játszó Courteney Cox és Téa Leoni is az esélyesek között volt. Cox végül kiharcolta a rendmániás szakácsnő karakterét, mert szerinte az a szerep sokkal jobban illett hozzá. Végül behívták a meghallgatásra Jennifer Anistont is, aki nagyon próbálkozott színésznőként befutni, de rengeteg kudarc érte, sok szériának csak a pilotepizódját vette fel, de azok mind rendre megbuktak a tesztközönség szemében, így a tévében le sem adták azokat. Aniston eredetileg Monica szerepét olvasta volna fel, de végül meggyőzte a készítőket, hadd próbálja meg inkább Rachelt.

Ezek a kulisszatitkok még a legnagyobb Jóbarátok-fanokat is garantáltan meglepik majd!

Nehéz lenne ma már nélkülük elképzelni

Az alakítása annyira meggyőzte a készítőket, hogy egyből neki adták Rachel szerepét, ám volt egy kis gond. Anistont akkor már a konkurens csatorna, a CBS leszerződtette a Muddling Through című sorozatba, csak egy évig pihentették a projektet. Az NBC-nél rettegtek, hogy a konkurens csatorna nem engedi majd, hogy a színésznő mind a két szériában egyszerre szerepeljen. 1994 nyarán leforgatták a pilotepizódot, ami a tesztközönségnél is jól működött, így szeptember 22-én tűzték premierre. Még további három részt forgattak le ezután annak tudatában, hogy lehet, Jennifer Anistont le kell majd cserélni, majd az összes vele felvett jelenetet egy másik színésznővel újra kell venni.

Az NBC-nél persze gondoskodtak arról, hogy a konkurens csatornánál megbukjon a sorozat. A Muddling Through a nőket célozta meg, és szombat este vetítették, a Jóbarátokat sugárzó csatorna azt csinálta, hogy a szintén szebbik nemet megcélzó Danielle Steel-regényekből készült filmeket sugározta pont ugyanabban az időpontban.Bejött a csel, mivel a Jóbarátok premiere előtt két héttel a CBS törölte a Muddling Through című sorozatát a gyenge nézettségi adatok miatt. A széria csupán kilenc részt élt meg, de nyilvánvalóan ezt senki sem bánta, hiszen Rachel szerepét pont Anistonnak találták ki.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Vad angyal szereplői

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·