FILMEZZUNK.HU
Döbbenet! Jackie Chan pornózással kereste a kenyerét, mielőtt felfedezték volna

Jackie Chan bevallotta, hogy pornózással kereste a kenyerét, mielőtt felfedezték volna

8673

Jackie Chan bevallotta, hogy pornózással kereste a kenyerét, mielőtt felfedezték volna

Nagyon ritka, hogy egy színész egyből befut, és ünnepelt hollywoodi csillag lesz – a többségnek keservesen meg kell küzdenie hónapról hónapra a puszta megélhetésért. És mikor a megélhetés a tét, szinte bármit elvállalnak. Kulimunkát, reklámokat, no és pornófilmezést is, amely az előzőeknél kényelmesebb és gyorsabb jövedelmet biztosít. Több hollywoodi nagyágyú mellett kezdte például “karrierjét” Jackie Chan is erotikus filmekben.

Tudta? Jackie Chan pornózott mielőtt híres lett volna

Mielőtt harcművészeti legendává és milliók kedvenc sztárjává nőtte ki magát, Jackie Chan napról napra élő, komoly anyagi gondokkal küszködő kezdő színész volt. Azonnal megragadta hát a lehetőséget, mikor felajánlották neki a kínai A családban marad című „vígjáték” egyik főszerepét. A nevetésen kevesebb hangsúly volt, annál több a szexualitáson: az akkor 21 éves Chan az egyik leghíresebb helyi pornószínésznővel gyakorolta az ágyakrobatikát a filmben…

Ezen kívül a számláján találunk még néhány könnyedebb darabot, amelyek túlnyomórészt a 80-as években készültek. Ezekben az években készült el aztán az áttörést hozó filmje is, a neve pedig felkerült a legnagyobbak listájára.

Biztossá vált, Gerard Butlerrel jön a Gengszterzsaruk 2!

(Via ujszo.com)


Article Tags: · ·