FILMEZZUNK.HU
Érdekességek Emma Watson színésznőről

Most ünnepli 34. születésnapját Emma Watson – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

25720

Érdekességek Emma Watson színésznőről

Emma Charlotte Duerre Watson angol színésznő. Első jelentős szerepét a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben kapta, melyben Hermione Grangert alakította. Ezután még hétszer bújt Hermione bőrébe, mellyel számos díjat is elnyert. A Harry Potter filmek után olyan filmekben játszott mint az Egy hét Marylinnel, Egy különc srác feljegyzései, Lopom a sztárom, Noé és a Kolónia. 2017-ben a Szépség és a szörnyetegben Belle-t alakította. Emma Watson a napokban ünnepli születésének 34. évfordulóját! Ennek apropójából lássunk csak pár tényt, amit lehet, hogy eddig nem is gondoltál volna.

Érdekességek Emma Watson színésznőről

1. Gyerekkorától kezdve színésznő szeretett volna lenni, és erre tudatosan készült is: színészetet és éneklést tanult, illetve meghallgatásokra járt.

2. Emma 1999-ben jelentkezett a készülő Harry Potter-film válogatására, ahol 8 körös meghallgatás után megkapta az egyik főszereplő, Hermione Granger szerepét, mellyel bebiztosította karrierjét. A Harry Potter és a bölcsek köve (2001) című filmben debütált a filmvásznon, és még további 7 filmben játszotta el a lassan felnövő fiatal boszorkány szerepét Daniel Radcliffe és Rupert Grint partnereként.

Érdekességek Emma Watson színésznőről

3. Emma Watson modellként is nagy sikereket ért el. Több divatcégnek is dolgozott: Burberry, a Lancome és Alberta Ferretti.

4. A Hermionét játszó Emma Watsonnak a szülei tizennyolc éves koráig csak heti 50 font zsebpénzt adtak, noha a számláján a filmeknek köszönhetően milliók figyeltek.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·