FILMEZZUNK.HU
7 fergeteges vígjáték Martin Lawrence-tól, amit feltétlen látnod kell

7 fergeteges vígjáték Martin Lawrence-tól, amit feltétlen látnod kell

41232

3. Nekem 8 (Nothing to Lose, 1997)

Nick Beam (Tim Robbins) egy – amúgy szépnek induló napon – rádöbben, hogy a felesége megcsalja. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault (Martin Lawrence) sodorja útjába. Az izgága fekete beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most inkább beletapos a gázba és – jöjjön, aminek jönnie kell – elrabolja kirablóját…

Nekem 8 1997

2. Gagyi mami (Big Momma’s House, 2000)

Malcolm Turner (Martin Lawrence)nemrég számolt le a távol-keleti maffiával, és máris újabb bevetésre indul: de ilyen meleg helyzetben még ő sem volt soha. Azt, hogy ellenfele brutális bankrabló, fel sem veszi. Hogy a cél érdekében egy fedél alá kell költöznie a keresett bűnöző menyasszonyával, azt egyenesen élvezi. Ha mindehhez álruhát kell öltenie, még azt is vállalja. De hogy egy kétszáz kilós nagymamának adja ki magát, akinek a testénél csak a szája nagyobb, az azért még neki is megfekszi a gyomrát.

Gagyi mami (Big Momma's House, 2000)

1. Bad Boys – Mire jók a rossz fiúk? (Bad Boys, 1995)

Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nagyon különböző személyiségek, míg Mike a felvágós szépfiú, Marcus a nagydumás családapa. Nem pusztán barátok, de munkatársaik is, ugyanis együtt dolgoznak a Miami rendőrség kábítószeres osztályán. A rendőrség raktárából valakik ellopnak 100 millió dollárnyi heroint. Az egyik rabló, az egykori zsaru, Eddie Domingez már másnap elkezdi szórni a pénzt, arra viszont nem számít, hogy a luxus prosti, Max, Mike jó barátja, aki értesíti a nyomozót. Sajnos későn érkeznek a helyszínre, a morcos gengszterek mindenkit megöltek, egyedül a mosdóba menekült lányt, Julie-t nem tudták elkapni, aki csak Mike Lowrey-val hajlandó beszélni.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

Alain Delon volt A szamuráj sztárja: friss fotókon a 88 éves színészlegenda

Kihagytuk kedvenc filmedet a skót színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Martin Lawrence produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása itt és itt; Érdekességek forrása: mafab.hu)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·