FILMEZZUNK.HU
Michael Caine egy reklámfilmben látta meg az igazit – Példamutató házasságuk már 51 éve tart

Michael Caine egy reklámfilmben látta meg az igazit – Példamutató házasságuk már 51 éve tart

956

Michael Caine egy reklámfilmben látta meg az igazit – Példamutató házasságuk már 51 éve tart

Mint a mesében, olyan a történetük! Michael Caine, a híres brit színész, már átesett egy házasságon, amikor egy tévés reklámban felfigyelt egy lenyűgöző nőre. Egy pillanat alatt érezte, hogy meg kell ismernie, mert nagyon nagy hatást gyakorolt rá.

Michael Caine és felesége már több, mint 50 éve elválaszthatatlanok egymástól

Shakira Bakshnak fogalma sem volt arról, hogy így megragadta a világsztár szívét, aki nem tudott nyugodni, és megszerezte a telefonszámát, majd ennyit mondott neki.

„Drága hölgyem, Michael Caine vagyok. Színész és rajongásig szeretem önt. Mindenféleképpen találkoznunk kell!”

A guayanai születésű, brit állampolgárságú modell, Shakira Baksh a 1967-es Miss World szépségverseny harmadik helyezettje lett, ami igazán lendületet adott a karrierjének. Nyilvánvalóan nagyon meglepte őt a sztárszínész, aki annyira ügyesen udvarolt neki, hogy végül házasság lett belőle. Pontosan 50 évvel ezelőtt, 1973. január 8-án, Las Vegasban házasodtak össze. Egy gyönyörű kislányuk, Natasha született belőlük.

Shakira Baksh

Michael Caine és Shakira Baksh

Művészi érdemeiért 2000-ben lovaggá ütötte Michaelt II. Erzsébet királynő, így felesége, Shakira Baksh a Lady Caine megszólítást kapta. Michael Caine és Shakira Baksh házassága, annak ellenére, hogy 15 év a korkülönbség közöttük, csodálatos. Már 50 éve boldogok együtt! A fotóik egyértelműen mutatják, milyen erős a kötelék közöttük. Az egykori modell nagyon csinos, alig mondanád meg róla, hogy már elmúlt 75 éves!

Mindenki őt csúfolta a külseje miatt az iskolában, mára az egyik legszebb színésznő lett belőle

(Via Kiskegyed.hu)


Article Tags: · ·