FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Russell Crowe új thriller filmje, a Sleeping Dogs!

Magyar nyelvű előzetest kapott Russell Crowe új thriller filmje, a Szunnyadó vérebek!

542

Magyar nyelvű előzetest kapott Russell Crowe új thriller filmje, a Szunnyadó vérebek!

Russell Crowe egy remek színész, viszont tény, hogy nem mindig választ úgy szerepet, hogy a tehetsége igazán kamatoztatva legyen. Habár a Sleeping Dogs-nál (Szunnyadó vérebek) is ekként látszik a helyzet, reménykedünk abban, hogy csak a trailert vágták meg úgy, hogy sokadrangú B-film benyomását keltse. Mindenesetre ebben a filmben visszatér egyik kedvenc ausztrálunk, hogy emlékeit összerakva megoldjon egy brutális gyilkosságot. Íme az első trailer:

Adam Cooper rendező első nagyjátékfilmje egy detektívet mutat be, aki, miután alávetették egy különleges, Alzheimert gyógyító eljárásnak, elkezd visszatérni egy régi gyilkossági ügyéhez. A forgatókönyvet szintén Cooper szerezte Bill Collage-dzsal közösen, az alapja pedig egy E.O. Chirovici által írt regény, aminek The Book of Mirrors a címe.

A filmben Russell Crowe-on kívül feltűnik még Márton Csókás (A Védelmező, xXx), Karen Gillan (A galaxis őrzői filmek, Jumanji filmek), Harry Greenwood (A szekta szökevénye, A fegyvertelen katona), Tommy Flanagan (Kemény motorosok, Gladiátor), illetve Thomas M. Wright (Outsiders, Everest). Április 18-tól a mozikban!

A vezető producer kitálalt: Russell Crowe többször is kiviharzott a Gladiátor forgatása alatt

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·