FILMEZZUNK.HU
Kate Winslet lesújtó dolgokat vallott be a Titanic utáni időszakáról

Kate Winslet lesújtó dolgokat vallott be a Titanic utáni időszakáról

275

Kate Winslet lesújtó dolgokat vallott be a Titanic utáni időszakáról

A színésznőt „szörnyen” megviselte a többszörös Oscar-díjas film utáni időszak. A 48 éves Kate Winslet egy friss interjúban elárulta, hogy James Cameron 1997-es Titanic című filmjének sikere tette őt sztárrá, és akkor jött rá, hogy a hírnév mennyire megkeseríti az életét.

11 őrült történet arról, hogy a színészek hogyan kapták meg szerepüket

„Úgy éreztem, hogy van felém egy elvárás azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kéne kinéznem. Hogy kinek kellene lennem és akkoriban a média ráhatása annyira jelentős volt, hogy tönkre tette az életemet”

– mesélte a Porter magazin címlapsztorijában. Winsletet akkoriban rengeteg kritika érte a testalkata miatt, ami miatt szörnyen érezte magát a bőrében.

„A lapok szétcincálták minden egyes megjelenésemet, a magánéletem pedig nem létezett többé. Ennek ellenére hihetetlenül hálás voltam, hogy a Titanicban játszhattam. A húszas éveim elején jártam, és tudtam lakást szerezni, ami nagy szó volt akkoriban.”

A színésznő hozzátette, hogy azóta megbarátkozott a hírnévvel és már koránt sem tekinti tehernek, de szerinte ehhez nagyban hozzájárult a hozzáállása is.

„Sokat segített, amikor rövidebb szüneteket tartottam forgatások között és az is, hogy alaposan megválogattam, hogy mi az a film vagy sorozat, amit szeretnék megcsinálni.”

Kate elmondta, hogy a korral való haladás segített neki, hogy elfogadja önmagát, úgy ahogy van és ne az aktuális szépségideálok határozzák meg a mindennapjait.

Kate Winslet szerint rengeteg leszbikus színésznő van, de nem merik bevallani, mert féltik a karrierjüket

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·