FILMEZZUNK.HU
Tragikus hirtelenséggel meghalt a népszerű sorozat 27 éves sztárja - Chance Perdomo

Tragikus hirtelenséggel meghalt a népszerű sorozat 27 éves sztárja

428

Tragikus hirtelenséggel meghalt a népszerű sorozat 27 éves sztárja

A 27 éves Chance Perdomo motorbalesetben hunyt el. A népszerű sorozatszínész egyedül utazott járművén mikor megtörtént a tragédia. – közölte a Varietyvel a sajtófőnöke, aki viszont azt már nem tudta megmondani, hogy a baleset hol történt, és a rendőrség sem adott ki erről tájékoztatást. A színész ügynöke azt azonban megírta a lapnak, hogy más nem érintett a balesetben, csak a 27 éves színész.

Tragikus hirtelenséggel meghalt a népszerű sorozat 27 éves sztárja - Chance Perdomo

Egy mindig mosolygós, elbűvölő embert veszítettünk el, egy hihetetlenül tehetséges művészt” – írta közleményében a Gen V alkotói csapata. A motorbalesetben elhunyt színész ugyanis ebben a sorozatban szerepelt utoljára. A targikus halálhír hallatán a csapat a sorozat forgatását egyelőre határozatlan időre felfüggesztette.

Perdomo a színészi karrierjét 2017-ben kezdte, és a BBC gyerekcsatornáján tűnt fel. A TV csatornán történt feltűnésekor még színházakban is játszott. Az egyik ismertebb szerepét a Sabrina hátborzongató kalandjai című Netflix-sorozatban alakította. Az Amazon Prime-on futó Fiúk című sorozatban is szerepelt. Őszinte részvétünk a fiatal színész családtagjainak.

A Stranger Things sztárja, Natalia Dyer úgy gondolja, hogy a Netflix sorozat fiatalabb színészei túl vannak szexualizálva

(Via Bahir.hu)


Article Tags: · ·