FILMEZZUNK.HU
Befutott a Mátrix 4 legújabb filmelőzetese!

Biztossá vált, jön a Mátrix 5. része!

174

Biztossá vált, jön a Mátrix 5. része!

Már a Mátrix: Feltámadások minimum megosztó lett, a stúdió, vagyis a Warner Bros. Discovery szeretne még több pénz kisajtolni a franchise-ból, ennek következtében pedig a Deadline értesülései szerint készül az ötödik Mátrix-film is. Alkotók terén viszont nagy váltás jön a hírek szerint. Az eredeti trilógiát ugyebár a Wachowski testvéreknek köszönhettük, a negyedik epizódot viszont Lana Wachowski már egyedül rendezte (a forgatókönyvet is ő írta David Mitchell-lel és Aleksandar Hemonnal együtt), most viszont a Warner inkább másra bízza a projektet.

Itt a Mátrix feltámadások fergeteges forgatási bakivideója!

Jelen állás szerint úgy fest a helyzet, hogy a Mátrix 5-öt az a Drew Goddard fogja írni és rendezni, aki korábban olyan filmeket írt, mint az első Cloverfield, a Mentőexpedíció, Z világháború és a Ház az erdő mélyén – az utóbbit ő is rendezte. Lana Wachowski ezúttal csak vezető producerként veszi majd ki a részét a munkálatokból. Az egyelőre nem tudni, hogy a színészek közül Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving vagy Jada Pinkett Smith visszatér-e esetleg.

A Warner illetékesei úgy fogalmazta, hogy maga Drew Goddard kereste meg a stúdiót az ötletével, ami egy hihetetlen folytatás lehetőségét rejti magában, egyúttal tisztelettel adózik a 25 éves franchise múltja előtt is.

Mégis elkészülhet a Z világháború folytatása!

(Via gsplus.hu)


Article Tags: · · · ·