FILMEZZUNK.HU
Goldie Hawn elmondta, hogy miért nem ment férjhez Kurt Russellhez 39 év együttélés alatt

Goldie Hawn elmondta, hogy miért nem ment férjhez Kurt Russellhez 40 év együttélés alatt

3529

Goldie Hawn elmondta, hogy miért nem ment férjhez Kurt Russellhez 40 év együttélés alatt

Egy felmérés szerint a 18 és 44 év közötti felnőttek 59%-a él együtt párjával anélkül, hogy összeházasodtak volna. A felnőttek 50%-a pedig még soha nem volt házas. Manapság a szerelem és a házasság már nem mindenkinél kapcsolódik össze egyértelműen. Ma már az emberek egymással évekig, vagy akár életük végéig élnek együtt anélkül, hogy összeházasodtak volna. Goldie Hawn és Kurt Russell a tökéletes példa arra, hogy a két szerelmes bár 40 éve élnek együtt, soha nem házasodtak össze és soha nem unatkoznak.

A pár a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán találkozott még 1966-ban, de nem randevúztak rögtön.

„Én 21 éves voltam, ő pedig 16 éves ”

– mondja Goldie Hawn. Második találkozásukra 1983-ban került sor a Második műszak című film forgatásán, ahol folytatták ismerkedésüket.

„Aztán évekkel később újra találkoztunk, és feltörtek a régi érzelmek, hogy nagyon kedveltem őt, amikor először találkoztam vele.”

– emlékezett vissza Hawn.

„Mindketten azt mondtuk, hogy soha nem mennénk el egy másik színésszel, szóval ez csak azt jelentette, hogy soha nem lehet tudni mi lesz kettőnkkel, de nem zártunk ki semmit.”

Goldie Hawn elmondta, hogy miért nem ment férjhez Kurt Russellhez 39 év együttélés alatt

Az élet úgy hozta, hogy mielőtt randevúztak volna, Hawn egyszer már túl is volt egy házasságon, amibők két gyermeke született – Kate és Oliver Hudson -.

Míg Russellnek ez idő alatt egy fia született Susan Hubleyvel kötött házasságából. A mai napig Hawnnak és Russellnek több mint 39 éve sikerül egy párt alkotnia. Egy közös gyermekük van, Wyatt Russell. Annak ellenére, hogy már ennyi ideje vannak együtt, továbbra is szeretik és támogatják egymást, és két fontos oka van annak, hogy kapcsolatuk ilyen erős maradt.

„Azt hiszem, a titok abban rejlik, hogy tudjuk, mikor kell valakitől függeni, és mikor nem”

– magyarázta Hawn egy interjúban.

„Én úgy hiszem, hogy egy ember nem tudja elviselni egyedül a terhet, mert az egy embernek túl sok, így kell a másik is, hogy együtt vigyék a nehézségeket. A másik ok az, hogy mindvégig maradj olyan szexi, amennyire csak tudsz, és ügyelj arra, hogy az egészséges kapcsolat minden aspektusára tudj összpontosítani, melyek közül a szexualitás határozottan ezek közé tartozik.”

Hawn azt mondja, hogy egy nagyszerű és hosszú távú kapcsolathoz az kell, hogy a felek az idő 68%-át együtt tudják tölteni. Ennek ellenére egyesek csodálkozhatnak azon, hogy egy ilyen sikeres pár miért nem követte a társadalmi normákat, és miért nem házasodott össze ez idő alatt.

“Az olyan emberek számára, mint mi, attól hogy lenne házassági anyakönyvi kivonatunk, nem adott volna semmivel sem többet, mint amit anélkül is nyújtunk egymásnak.”

– kommentálta Russell. Számukra az egészséges kapcsolat nem azt jelenti, hogy aláírunk egy papírt.

Hawn úgy gondolja, hogy attól, hogy házas vagy, még nem biztos, hogy boldog is vagy. Ez csak az érintett emberektől és az együtt maradás vágyáról szól.

„Nos, még nem vagyunk 40 éve együtt. A gyerekeink összeházasodtak. Oliver és Wyatt is nagyon boldogok a maguk házasságában. Katie egyszer férjhez ment, de az sajnos nem működött, és bár most a legcsodálatosabb emberrel van együtt, nem tudom, hogy újra férjhez megy-e”

– mondta Hawn.

“A lényeg az, hogy mindannyian megpróbáltuk a házasságot, de néha a házasság nem működik.”

A színésznő azzal folytatta, hogy ebben a kapcsolatban hálát kell éreznie, mert ez „jót tesz az agyának, a szívének és az egészségének is.”  Goldie Hawn és Kurt Russell úgy építették fel kapcsolatukat, ahogy nekik megfelelt és nem hallgattak másra, csak a szívükre. Minden kedves olvasónak azt kívánjuk, hogy legyen ilyen boldog és egészséges a kapcsolata, és mindenki a maga módján építse kapcsolatát.

//Cornelius//

Mindenki ‘Kevin’-je már 43 éves is elmúlt! Napjainkban babakocsit tologat és szakállat is növesztett

(Via Brightside)


Article Tags: · ·