FILMEZZUNK.HU
Kizárt, hogy felismered a 18 éves Catherine Zeta-Jonest!

Kizárt, hogy felismered a 18 éves Catherine Zeta-Jonest!

1177

Kizárt, hogy felismered a 18 éves Catherine Zeta-Jonest

Elképesztő fotó a 18 éves színésznőről! Annak ellenére, hogy már a kilencvenes években is szerepelt filmvásznon, az áttörő sikert a Chicago című musicalben kapott főszerep hozta meg Catherine Zeta-Jonesnak. Azóta olyan filmekben is feltűnt, mint a Zorro legendája, Ízlések és pofonok vagy az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét. A bulvársajtóban ezzel szemben leginkább Michael Douglas feleségeként híresült el – főként a köztük lévő nagy korkülönbség miatt. Mára nemcsak színésznőként, hanem lakberendezőként is ismert: az ő nevéhez kötődik a Style By Zeta cég, ami különböző lakásdizájn kiegészítőket árul.

Kizárt, hogy felismered a 18 éves Catherine Zeta-Jonest!

Emellett persze az anyaság az, ami a legtöbb idejét elveszi, van ugyanis egy 19 éves lánya, Carys és egy 21 esztendős, egyetemista fia, Dylan, aki már kirepült a fészekből, de még mindig gyakran hazalátogat – híres szülei legnagyobb örömére. Catherine Zeta-Jones gyönyörű vonásait elnézve nem meglepő, hogy korábban a világ legszebb női közé választották, hiszen most, 53 éves korában is fantasztikusan néz ki, ráadásul karcsú alakját a fiatalok is megirigyelhetnék. Jellegzetes vonásait bárhol felismernénk, azonban fiatalkori fotóját elnézve még mi is meglepődtünk, annyira nem hasonlít a mai önmagára, íme:

Kizárt, hogy felismered a 18 éves Catherine Zeta-Jonest!

Ez a fotó 1987 áprilisában készült róla, a londoni a The Theatre Royal Drury Lane színházban, ahol a 42nd Street című musicalben játszotta el Peggy Sawyer karakterét. A fellépéskor 18 éves volt.

Megindító: Dwayne Johnson egy megható dallal tisztelgett a nagyszülei sírjánál

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·