FILMEZZUNK.HU
John Cena érdekességek

10 dolog, amit nem gondoltál volna a 47. születésnapját ma ünneplő John Cenáról

2227

John Cena érdekességek

John Cena amerikai profi pankrátor és színész, aki napjainkban egyre jobban kezd felkapottá válni. A Dwayne Johnson útját bejárni próbáló színész a napokban ünnepli 47. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

John Cena olyan dolgot tett, amitől szem nem marad szárazon

1) Eredeti néven John Felix Anthony Cena 1977. április 23-án látta meg a napvilágot a Massachusetts-i West Newbury városában. Apja John Cena és anyja Carol Cena. 4 testvére van, akik közül ő volt a második legidősebb.

2) Cena gyerekkori álma volt, hogy egy napon pankrátor lehessen. Már iskolás korában megalapozta sportkarrierjét a Massachusettsbeli Springfield főiskolán, ahol diplomáját is szerezte, játszott az iskola futballcsapatában támadó pozícióban, és jó teljesítményéért végzősként All-American díjat kapott.

3) A főiskola befejezése után a kaliforniai Venice-be költözött, ahol egy edzőfelszereléseket szállító cégnél dolgozott. Később kiderült, hogy egyik munkatársa az Ultimate Pro Wrestling nevű iskolába jár pankrátor-képzésre. Cena úgy döntött, elkíséri kollégáját egy edzésre, a hely azon nyomba magával ragadta.

4) Rengeteget kellet dolgoznia, heti 75-80 órát, de amint volt szabadideje, azt a ringben töltötte. Ez a nagy akarat és kitartása jelentette számára a sikerei kulcsát. Mára a WWE szervezet egyik legkiemelkedőbb pankrátora. Cena a 2017-es Royal Rumble, AJ Styles elleni meccsén 16-szoros WWE bajnok lett.

Pankrátor játssza majd a lövöldöző fenegyereket

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·