FILMEZZUNK.HU
7 fergeteges vígjáték Kevin James-től, amit feltétlen látnod kell

8 fergeteges vígjáték Kevin James-től, amit feltétlen látnod kell

24485

4. Nagyfiúk (2010)

Ugyan a kritikusok alul pontozták a filmet, a pénzbeli értéke hatalmas lett. Nyilván mindenki szereti a családot és a haverokat, főleg a gyerekkoriakat. Nos, ez a film egy olyan hangulatot áraszt, ami után rögtön a haverjaiddal és családjaikkal akarsz menni nyaralni. Buli az egész, itt egy anyós, ott egy gyerek, amott egy vega kaja, meg egy törött szárnyú galamb.

Nagyfiúk (2010)

3. A randiguru (2005)

Kevin James első filmje, amiben főszerepet kapott olyan neves színészek mellett, mint Will Smith és Eva Mendes. Sok díj típus létezik a filmes világban és ebben a alkotásban nem más, mint legjobb csók jelenetéért járót kapta meg. Egy túlsúlyos aktakukacot játszik, aki szerencsétlen a szerelem területén.

A randiguru 2005

2. A pláza ásza (2009)

A husis testalkat már szinte hozzánőtt a karakteréhez. Ebben a filmben is egy ügyetlen férfit alakít, aki egy bevásárlóközpont igazi hősévé válik. Egyedülálló apukaként neveli hasonló testalkatú lányát. Ha szomorú a pite megvigasztalja, ha alkoholt iszik bedurvul, ha leesik a vércukra kell a nyalóka…

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

1. A maflás (2012)

Kevin James nagyon szereti az MMA-t. Ez a film arról szól, hogy hogyan lesz egy pályája iránt már nem annyira elhivatott biológia tanárból, MMA-s ketrecharcos. Így szeretne ugyanis pénzt gyűjteni elesett, zenetanár kollégája számára, hogy megtarthassa állását.

A maflás (2012)

+1 Férjek gyöngye sorozat (1998-2007)

Első sorozat, ami főszerepet adott szülinaposunknak. A nyolcadik évadban nyújtott alakításáért Emmy-díjra jelölték. Vidám hétköznapi hangulatú részekkel mutatja be, milyen az élet házasként még gyerekek nélkül. Filmbéli felesége (Leah Remini) tip-top, intelligens és akaratos, Ő maga pedig nagydarab, megelégedett, ám szerethető karakter.

Férjek gyöngye 1998

Tom Hardy inspiráló története mindenki számára tanulságos lehet!

Kihagytuk kedvenc filmedet a New York-ban született színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Kevin James produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·