FILMEZZUNK.HU
Jet Li 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Jet Li 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

14440

3. The Expendables – A feláldozhatók (2010)

Dél-Amerika nem egy vidám hely, különösen akkor, ha egy diktátor irányítja arrafelé az életet immár 20 éve. Ezért az Amerikai Egyesült Államok más nemzetekkel karöltve, titokban magasan képzett zsoldosokat verbuvál, és az osztagot bízza meg, hogy véget vessen a diktátor pusztító uralmának. Az egységnek nincs könnyű dolga, magukra vannak utalva, és sok akadályt kell még leküzdeniük ahhoz, hogy célpontjukat egyáltalán megközelíthessék és a feladatot elvégezzék.

The Expendables - A feláldozhatók trilógia

2. A sárkány csókja (2001)

Liu Jiant (Jet Li), a kínai kormány egyik legkiválóbb titkosügynökét Párizsba küldik, hogy Jean-Pierre Richard francia rendőrfelügyelővel együttműködve letartóztassanak egy kínai drogbárót. Az akció azonban kudarcot vall, és a becstelen gallok Liut vádolják, hogy megölte a drogbárót. Az ügynök hamar rájön, nem tehet mást, meg kell oltalmaznia Jessicát (Bridget Fonda), az egyetlen szemtanút, hogy bizonyíthassa ártatlanságát. A szokatlan párosnak azonban nincs könnyű dolga az utánuk küldött bérgyilkosokkal.

Jet Li 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

1. A legenda ökle (1994)

Halálos veszedelembe kerül Shanghajban Chen Zhen (Jet Li), a Ching Wu szövetség tagja. Csak titokban járhat Kínába, hogy honfitársait a harci művészetekben tanítsa. Dr.Szun Jat Szen arra kéri, segítse Hongkongból visszatérnie Kínába.

Jet Li 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

A drámai végkifejlet ellenére a Keresztapa forgatása igazából jó buli volt (Fotók!)

//Spencer&Hill//

(Történetek forrása: mafab.hu és filmkatalogus.hu)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·