FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli az 55. születésnapját Renée Zellweger - Íme a 7 legjobb film, amit látnod kell tőle

Most ünnepli az 55. születésnapját Renée Zellweger – Íme a 7 legjobb film, amit látnod kell tőle

19580

3. Miért éppen Minnesota? (New in Town, 2009)

Nincs még egy olyan ambiciózus nő mint a Miamiban élő Lucy Hill (Renée Zellweger). Szereti a csillogást és a pénzt, de még ennél is jobban imádja a karrierjét, amivel szemben minden csak másodlagos. Mikor szembejön egy új megbízatás, amiben le kell vezényelni egy isten háta mögötti gyár átszervezését, Lucy ráveti magát a feladatra, ugyanis úgy sejti, a siker újabb előléptetéssel jár. Igen ám, de a rutinmunkának induló feladat nem csak olyan meglepetéseket tartogat számára, melynek hatására egész élete átértékelődik, de még álmai férfijával (Harry Connick, Jr.) is összeakad ott, ahol álmában sem gondolta volna, hogy meglelheti.

Miért éppen Minnesota? (New in Town, 2009)

Gondoltad volna…?

A Miért éppen Minnesota? forgatása nem volt egyszerű. Los Angelesben és Miamiban nem okozott gondot az időjárás, a kanadai forgatáson azonban a stábnak a -45 fokos hideggel kellett megküzdenie. A filmet épp nyolc évvel ezelőtt mutatták be.

2. Hideghegy (Cold Mountain, 2003)

Az amerikai polgárháború zavaros évei alatt két szerelmes keresi a boldogságot. Ada (Nicole Kidman) és Inman (Jude Law) még azelőtt örök hűséget fogadtak volna egymásnak, hogy a férfit magába szippantotta a hadi gépezet, és megjárta a poklot. A véres csaták után a katona szökevényként bujkálva igyekszik visszajutni szerelméhez a Hideghegyre, aki maga is elszántan küzd a magánnyal abban bízva, hogy előbb vagy utóbb viszontláthatja Inmant.

Hideghegy (Cold Mountain, 2003)

Gondoltad volna…?

Renée Zellweger a legjobb női epizódszereplő kategóriában mind az Oscar-, mind a Golden Globe-díjat is kiérdemelte. Brendan Gleeson sikeres hegedűművész, minden jelenetben ő maga játssza el a darabokat, míg Natalie Portman maga játszik a zongorán.

1. Bridget Jones naplója-trilógia (Bridget Jones’s Diary-trilogy, 2001-2004-2016)

A harmincas szingli Bridget Jones (Renée Zellweger) nem elégedett magával. Újévi fogadalmat tesz, miszerint leszámol rossz szokásaival, és rendbeszedi az életét: leszokik a cigiről és az italról, elkerüli a bajos pasikat, és végre talál magának valakit, akivel boldog tud lenni. A dolog azonban nehezebben indul, mint gondolná. Bridgetnek sok megpróbáltatást kell kiállnia, míg végre rájön, ki is való igazából neki.

Bridget Jones naplója /Bridget Jone’s Diary, 2001/

Gondoltad volna…?

Renée Zellweger egy Picador nevű könyvkiadónál dolgozott a szerep kedvéért inkognitóban. A cégnél nemcsak hogy senki nem ismerte fel, hanem még egy munkát is fel akartak ajánlani a színésznőnek, mivel olyan jól végezte a munkáját. Picador-beli főnökét, Camilla Elworthy-t a filmbe is bele szerette volna tenni Zellweger, egy pillanatra fel is tűnik a könyv bemutatós jelenetben.

Sandra Bullock egy három évtizedes, Keanu Reeves-szel kapcsolatos titokról rántotta le a leplet

Neked melyik a kedvenc Renée Zellweger filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·