FILMEZZUNK.HU
Akkor és most: Így néznek ki ma a Dawson és a haverok sztárjai

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dawson és a haverok sztárjai

2484

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dawson és a haverok sztárjai

A Dawson és a haverok négy főszereplője a sorozat után is híres maradt, van aki azért, mert tényleg tehetséges színész, van aki meg azért, mert összeházasodott egy nála híresebbel. James Van Der Beek karrierjét például eléggé megdobta a sorozat, és még több tévés szerepet kapott. Ott volt többek között a Ne bízz a ribiben!, amiben saját magát alakította, de szerepelt az Így jártam anyátokkalban, a CSI: Cyberben, illetve tavaly indult a What would Diplo do cím sorozata, amiben James Van Der Beek alakítja a népszerű DJ-t, Diplót. Utóbbi egyébként legalább annyira fikciós valóság, mint amikor saját magát alakította a túl hosszú címet kapott a Ne bízz a ribiben! sorozatban. De az elmúlt húszonöt év nem csak karrierjén, hanem külsején is erősen meglátszik.

Akkor és most: Így néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói

James Van Der Beek régen és most

Katie Holmes a Dawson és a haverok után nem feltétlenül azért maradt híres, mert tehetséges színésznő. Persze szerepelt a Batman: Kezdődik!-ben, illetve ő volt Jackie Kennedy a Kennedyk életéről szóló sorozatban, de valószínűleg még ő maga is tisztában van azzal, hogy csak azért ismeri mindenki a nevét a mai napig, mert hozzáment Tom Cruise-hoz.

Michelle Williams karaktere a legjobb bizonyíték arra, hogy a Dawson és a haverok tényleg csak a szenvedésről szólt, ugyanis a sorozat végén Jen Lindley-t az írók egyszerűen kinyírták. Michelle Williams Katie Holmesszal ellentétben jobban bizonyított színésznőként, mert bár ő is hozzáment egy híres színészhez – Heath Ledger felesége volt – de nem emiatt lett ismert, hanem az olyan filmek miatt, mint a Blue Valentine, A régi város, az Egy hét Marilynnel, vagy a Brokeback Mountain. Legutóbb azzal került be a hírekbe, mert kiderült, hogy Mark Wahlberg 1500-szor több pénzt kapott ugyanazért a munkáért, mint ő.

Katie Holmes és Michelle Williams

Joshua Jakson a közelmúltban az HBO egyik sorozatában, A viszonyban látható a szakállával együtt, ami jótékonyan eltakarja az arcát, annyira, hogy amiatt már dögösnek is mondható. Egyébként ő sem lett különösen nagy színész, bár szerepelt egy-két olyan felejthető alkotásban, mint például a Koponyák, illetve feltűnt egy-egy mellékszerep kedvéért a Kegyetlen játékokban és a Sikoly második részében is. Amiatt már inkább híres volt, hogy 2006-ban összejött Diane Krugerrel, akivel egészen 2016-ig, vagyis tíz évig bírták együtt.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dawson és a haverok sztárjai

Will Smith felesége végig be volt drogozva egyik leghíresebb filmje forgatásán

(Via 24.hu)


Article Tags: · · · · · ·