FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, folytatást kap a Könnyű nőcske!

Biztossá vált, folytatást kap a Könnyű nőcske!

1680

Biztossá vált, folytatást kap a Könnyű nőcske!

Ráadásul az eredeti szereplők is visszatérnek! Emma Stone egyik legemlékezetesebb szerepe minden bizonnyal a Könny nőcske című film, amely 14 év után is népszerű a rajongók körében… Ettől függetlenül mindenkit meglepetésként ért a hír, hogy lehetséges egy folytatás, amelyet maga az alkotás egyik mellékszereplője, Aly Michalka osztott meg egy interjú során. A színésznő elmondta, hogy már folynak a tárgyalások a második rész kapcsán, amelyben a film eredetei főszereplői is visszatérnek.

Könnyű nőcske

Vagyis Aly mellett Emma Stone, Penn Badgley nagy örömmel adták be a derekukat a készítőknek. A produkció másik meghatározó szereplője, Amanda Bynes azonban nem biztos, hogy visszatér, hiszen az elmúlt években több idegösszeömlása is volt, illetve drog- és alkoholfüggőségben is szenvedett. Holott a gimis sztori egyik legszórakoztatóbb karaktere volt, Mariannae, aki a suli menő csajaként akart mindenkit megtéríteni.

A filmnek Nathaniel Hawthorne 1850-ben írt regénye adta az ihletet, amelyet a rendező, Will Gluck a mai kornak megfelelően írt át. Emma Stone ugyan még nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, de minden bizonnyal nagyon boldog, hiszen ez a film alapozta meg a karrierjét.

Emlékeztek még Eminem pici kislányára? Már 28 éves és dögös nővé érett

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · · ·