FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna a 36. születésnapját ma ünneplő Ana de Armas-ról

10 dolog, amit nem gondoltál volna a 36. születésnapját ma ünneplő Ana de Armas-ról

3082

Ana de Armas érdekességek

Legújabb születésnapos színésznőnk Ana de Armas, akire legtöbben valószínűleg az új James Bond filmben, a Szárnyas fejvadász második részében, vagy az Internátus című misztikus sorozatban figyelhettek fel a rajongók, ahol 6 évadon át alakította Carolina Leal Solíst, de már Oscar jelölt színésznőnek is vallhatja magát a Szösziben nyújtott alakítása miatt. De mit érdemes még róla tudni? Összegyűjtöttük!

1) Ana de Armas (teljes nevén: Ana Celia de Armas Caso) 1988. április 30-án született Kubában, Santa Cruz del Norte városában. Édesapja Ramón de Armas kubai származású, míg édesanyja Ana Caso spanyol. Egy testvére van, Javier Caso, aki fotósként tevékenykedik.

2) 12 éves volt, amikor a családjával Havannába költöztek, ahol beiratkozott Kuba nemzeti színművészeti iskolájába (National Theatre School of Havanna).

Ana de Armas érdekességek

3) Első filmszerepét az Una rosa de Francia című filmben kapta, majd 19 éves korában Spanyolországba ment, hogy még inkább beindíthassa filmes karrierjét.

4) Egy film (Madrigal) és néhány tévés szereplés (El edén perdido, valamint a Revelados című sorozat) után 2007-től az Internátus című sorozatban kapott főbb szerepet. Összesen ötvenkét részen át hozta a szerepet, s 2010-ben a hatodik évad kilencedik epizódjában láthattuk őt utoljára.

Internátus

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·