FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna a 66. születésnapját ma ünneplő Michelle Pfeiffer-ről

10 dolog, amit nem gondoltál volna a 66. születésnapját ma ünneplő Michelle Pfeiffer-ről

8467

Michelle Pfeiffer érdekességek

A napokban ünnepli 66. születésnapját a Golden Globe-díjas, háromszorosan Oscarra jelölt színésznő, Michelle Pfeiffer, melynek alkalmából bemutatunk néhány érdekességet az életéből.

Michelle Pfeiffer (59 éves)

1) Az iskola mellett a Vons szupermarketben dolgozott pénztárosnőként. A középiskola elvégzése után a Golden West Egyetemre járt, ahol tagja volt az Alpha Delta Pi egyetemi diáklányszövetségnek. Az egyetem alatt rövid ideig bírósági gyorsírónőként dolgozott, majd hirtelen elhatározta, hogy színésznő lesz.

2) Michelle Pfeiffer 1958-ban született a kaliforniai Santa Anában. 1978-ban elindult a Miss Orange megye szépségversenyen, ahol egy hollywoodi ügynök felfigyelt rá, ezután Los Angelesbe költözött, ahol folyamatosan meghallgatásokra járt.

Michelle Pfeiffer érdekességek

3) Apja egy német-holland-ír keveredésű családból származott, míg anyja svéd és svájci német szülőktől született.

4) További színészi képzés és kisebb szerepek után az első jelentősebb filmszerepét a Grease 2.-ben (1982) kapta. Ugyan a kritika szétcincálta a filmet és Pfeiffert is, ennek ellenére mégis megkapta A sebhelyesarcú (1983) című gengszterfilm női főszerepét Al Pacino oldalán, melyet a Jeff Goldblum nevével fémjelzett Ármány és szőke(1985) követett. 

A sebhelyesarcú

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·