FILMEZZUNK.HU
“A szeretet az egyetlen olyan dolog a világon, amely nem okoz csalódást, fájdalmat!” – Liam Neeson

“A szeretet az egyetlen olyan dolog a világon, amely nem okoz csalódást, fájdalmat!” – Liam Neeson

2114

“A szeretet az egyetlen olyan dolog a világon, amely nem okoz csalódást, fájdalmat!” – Liam Neeson

Liam Neeson zseniális színész, csak gondoljunk a Schindler listája című filmben nyújtott alakítására. Amellett, hogy nagy tehetség, remek ember is, hatalmas lélekkel, annak ellenére, hogy az élet nem volt mindig kegyes hozzá. Ennek ellenére Liam Neeson imádja és hálás az életért, amit a sorstól kapott. És arra ösztönöz, hogy mi is így érezzünk. Alább két fontos üzenetét olvashatjuk az észak-ír színésznek.

Liam Neeson és színésznő felesége, Natasha Richardson

A színész életében a legszörnyűbb tragédia 2009 márciusában következett be, mikor felesége, Natasha Richardson síbaleset következtében elhunyt. Liam Neeson ezután kezdett az életről szóló írásait közzétenni, amilyen ez is:

“Mindenhol azt hallani, hogy a szeretet sokszor fáj, de ez egyszerűen nem igaz. Az egyedüllét, a magány fáj. A visszautasítás fáj. Egy fontos ember elvesztése fáj. Az irigység fáj. Mindenki hajlamos összekeverni ezeket az érzéseket a szeretettel, amely az egyetlen dolog a világon, amely nem okoz fájdalmat.”

– írta, majd így folytatta, illetve zárta gondolatait:

“Úgy tartják, hogy a legnehezebb dolog ezen a világon feldolgozni azt, ha egy szerettünket elveszítettük. Azt az embert, aki mellett megöregedtünk, vagy azt, aki látott minket felnőni. Azt, aki megmutatta nekünk, hogy mit jelent a szeretet, és hogyan kell szeretni. A feleségem hirtelen halt meg. Ő volt a mindenem 16 éven keresztül, ami idő alatt megtanította nekem, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet. Álljunk meg egy percre, és adjunk hálát, hogy ott van a párunk, a házastársunk mellettünk, és töltsünk minél több időt vele, mert az élet rövid. Bánjunk vele jól, mert egy nap nem lesz ott mellettünk. Én megtanultam: élni és szeretni kell minden nap, úgy, mintha az az utolsó napunk lenne. Mert egy nap tényleg az lesz. Mondjuk el minden nap a kedvesünknek, hogy mennyire szeretjük. Az életet csak így érdemes élni.”

Dwayne Johnson lehet a Space Jam 3 főszereplője!

(Via Filantropikum.com)


Article Tags: · ·