FILMEZZUNK.HU
Alain Delon sajnos a közeljövőben meg fog halni - Ő maga jelentette be

Alain Delon sajnos a közeljövőben meg fog halni – Ő maga jelentette be

15161

Alain Delon sajnos a közeljövőben meg fog halni – Ő maga jelentette be

Az ikonikus francia színész, Alain Delon a közelmúltban úgy döntött, nem kívánja tovább cipelni az élete végét megkeserítő betegségeket, hanem kegyes halálhoz szeretne folyamodni. Az eutanázia, azaz asszisztált öngyilkosság az élet szándékos befejezésének gyakorlata, hogy enyhítse a fájdalmat és szenvedést.

“Utálom ezt a korszakot, és a mai embereket. Minden és mindenki hamis!” - Alain Delon

A 87 éves Alain Delon elárulta, egészségügyi állapota egyre romlik, és már nem tud olyan teljes életet élni, mint korábban. A színészlegenda, egyben a filmtörténet egyik legsármosabb férfija évek óta egészségügyi problémákkal küzd, 2019-ben pedig kettős agyvérzést is kapott.

Alain Delon sajnos a közeljövőben meg fog halni - Ő maga jelentette be

Jelenleg Svájcban él, ahol az eutanázia legális és engedélyezett, így a színész megkérte fiát, Anthony Delont, kísérje el élete végére. Bár ő elutasította, hogy „kivégezze” apját, lánya, Anauchka rábólintott a kérésre. Delon elmondta, ügyvédeivel már egyeztetett az eljárásról, döntésének okait pedig felfedi majd hamarosan megjelenő „Kutyák és farkasok között” című önéletrajzában. Nem ő az egyetlen, aki a családjából ezt az utat választotta.

Jamie Lee Curtis büszkén vállalja, hogy 27 éves lánya transznemű

(Via szinhaz.online)


Article Tags: ·