FILMEZZUNK.HU

Robert Downey Jr. visszatérhet, mint Vasember!

361

Robert Downey Jr. visszatérhet, mint Vasember!

Robert Downey Jr. néhány hete vihette haza az első Oscar-díját az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért, de talán sokkal ismertebb a Marvel Moziverzumban betöltött szerepéről. Időről időre felmerül a kérdés, hogy látjuk-e még Vasembert, s ha igen, akkor vajon az egykori színész bújik ismét a vaspáncélba?

Robert Downey Jr. elárulta, hogy melyik szerepét tartja karrierje legjobbjának - Vasember

A 2008-as filmnek Robert Downey Jr. is sokat köszönhet

Az Esquire készített interjút a színésszel, és természetesen itt sem menekülhetett múltja elől: újra és újra felhozódik a kérdés, visszatérne Vasember szerepében?

“Ez túlságosan is szerves része a DNS-emnek. Ez a szerep engem választott. Nézd, mindig azt mondom, soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen. Ez egy vesztes fogadás. Ő a ház ura. Mindig ő fog nyerni.”

Downey szereplése a 2019-es Bosszúállók: Végjáték címmel lejárt, ami vitathatatlanul a 33 filmes Marvel Moziverzum legszomorúbb pillanata volt. A döntés után sokan nem engedték el, és a mai napig ragaszkodnak az eredeti hősökhöz, hogy nélkülük nem lehet megcsinálni. Nem idegen a rajongóknak, ugyanis a képregényekben rendre visszahozták a hősöket a halálból, és akkor miért ne lehetne ezt tenni a filmvásznon is? Downey 11 éven át játszotta Tony Starkot az MCU-ban, az eredeti Bosszúállók egyikeként Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo és Jeremy Renner oldalán. Óriási szerepet játszott Downey karrierjében, mert miután drogproblémái miatt lecsúszott, ezzel ismét visszatérhetett Hollywood csillagjaihoz. Egy időre Hollywood egyik legjobban fizetett színészévé tette.

A valóságban ő Chris Evans barátnője – Az Amerika Kapitány sztárjának igazi bombázó a párja

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · ·