FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Skorpiókirály film, ráadásul Dwayne Johnsonnal?

Biztossá vált, jön egy új Skorpiókirály film!

3485

Biztossá vált, jön egy új Skorpiókirály film!

2002-ben került a mozikba az a film, amire ma már legfeljebb a legnagyobb rajongói emlékezhetnek. Pedig ez a film alapozta meg napjaink egyik legkeresettebb színészének, Dwayne Johnsonnak a karrierjét Hollywoodban. És ez az a film, amit most rebootolni készülnek. A producer szerint pedig már el is készült A Skorpiókirály reboot forgatókönyvének vázlata!

A Skorpiókirály (The Scorpion King, 2002)

Hiram Garcia producer azt mondja, hogy kész a forgatókönyv vázlata, ami alapján megírják a tényleges könyvet. De ez már jelzi, hogy az alkotók komolyan gondolják a korábban bejelentett új filmet. A produkcióban produceri minőségben részt vesz Dwayne Johnson is, aki anno megformálta a karaktert a filmvásznon. Már korábban kiderült egyébként, hogy a címszereplőt ezúttal egy új színész formálja meg. Garcia elmondta:

“Most kaptunk egy tervezetet, amit még csiszolunk egy kicsit. Ez egy nagyon szeretett franchise, beleértve A Múmia-filmeket is és A Skorpiókirályt. Annyira szórakoztatóak, hogy szeretnénk még mesélni erről a világról.”

A 2002-es A Skorpiókirály volt az első főszerepe a vásznon Dwayne Johnsonnak, aki azóta Hollywood egyik legmeghatározóbb filmsztárja lett. A Skorpiókirály 165 millió dollárt fialt anno a pénztáraknál. Johnson az első részt követően már nem tudta újra eljátszani a szerepet, hiszen egyre elfoglaltabb lett, így a széria további filmjei már a részvétele nélkül készültek el.

Jamie Lee Curtis büszkén vállalja, hogy 27 éves lánya transznemű

(Via Acinemániás.com)


Article Tags: · · ·