FILMEZZUNK.HU
Keanu Reevesre a nyílt utcán támadtak rá - Nem fogod elhinni, hogy reagálta le a színész!

Keanu Reevesre a nyílt utcán támadtak rá – Nem fogod elhinni, hogy reagálta le a színész!

25295

Keanu Reevesre a nyílt utcán támadtak rá – Nem fogod elhinni, hogy reagálta le a színész!

Sok celebnek vannak testőreik, akik a sztárok minden lépésénél ott vannak, hogy védjék testi épségüket. A celebek sok negatív dolognak vannak kitéve. Lépésről lépésre követik őket a paparazzik, mindig vannak őrült rajongók, így a sztároknak nem sok magánélet jut. Keanu Reeves azon kevés sztárok közé tartozik, akit nem részegített meg a hírnév, ugyanolyan ember maradt, mint mi. Sőt. Az internet tele van jótetteiről, kedvességéről, és hogy aranyból van a szíve. Mindig szakít időt a rajongóira. Amikor a John Wick harmadik részét forgatta New Yorkban, akkor is 3 helyett 30 percbe telt megtennie az utat a szállásától a konditeremig,  mert annyian odamentek hozzá, ő pedig sosem mondott nemet egy aláírásra, közös fotóra, vagy értelmes beszélgetésre.

15 érdekesség Keanu Reevesről, amit még biztosan nem hallottál

Sokakkal ellentétben nem kocsival jár. Ha nem a motorját, akkor Ő is a tömegközlekedést választja, ezzel viszont jobban ki van téve a megtámadás kockázatának. Nemrég történt valami Keanuval, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de egy szívbemarkoló aranyos sztori jött ki belőle.

Keanu Reeves nyugodtan sétált, mikor hirtelen azt érezte, hogy valaki hátulról ráugrik. Előbújtak belőle a John Wick-féle reflexek, és hirtelen megfordult, hátha meg kell védenie magát, de ekkor észrevette, hogy csak egy izgatott, autista fiú ugrott rá örömében. A gyermek édesanyja persze rögtön elnézést kért, de Keanu nem haragudott, sőt megölelte és megnyugtatta a srácot, aláírást adott neki, készítettek egy képet, és még beszélgettek is egy kicsit, hogy mindenképp életre szóló élményt kapjon.

Az eset még tavaly történt, amit a színész akkori személyi edzője, Patrick Murphy mesélt el. Patrick szerint valóban egy elképesztően nagylelkű és kedves emberről van szó.  Hihetetlen, hogy Keanu Reeves újra és újra meg tud minket lepni és még magasabbra emelni a kedvesség fokozatát, ezáltal csak még jobban nőhet bennünk az iránta érzett szimpátiánk és tiszteletünk.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még Ivy-ra a Csengetett, Mylord? sorozatból? Rá sem lehet ismerni ma már


Article Tags: ·