FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Bridget Jones 4. része!

Biztossá vált, jön a Bridget Jones 4. része!

3750

Biztossá vált, jön a Bridget Jones 4. része!

Renée Zellweger visszatér Bridget Jones szerepében, mindemellett az is kiderült, hogy kik lesznek a produkció további szereplői. Helen Fielding regényének legújabb adaptációjában Zellweger mellett Hugh Grant és Emma Thompson is visszatérnek, mindemellett pedig Chiwetel Ejiofor és Leo Woodall is felbukkannak majd a produkcióban.

Biztossá vált, Renée Zellweger főszereplésével jön a Bridget Jones 4!

Az már most tudható, hogy a rendezői széket Michael Morris foglalhatta el, aki Sharon Maguire-től veszi át a stafétát. A tervek szerint a Mad About the Boy címet viselő film 2025 Valentin napján debütál majd a mozikban, azonban a szinopszissal kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ.

Az új filmet feltehetőleg Londonban forgatják majd, cselekménye pedig 8 évvel a 3. rész, a 2016-os Bridget Jones babát vár után fog játszódni. Az értesülések szerint a 4. rész Helen Fielding Bolondulásig című könyvének lesz az adaptációja, amelyben Bridget Jones egyedülálló anyaként próbál szerencsét az internetes társkeresőkön. Zellweger állítólag nagyon izgatott, hogy újra Bridget Jones bőrébe bújhat, mert nagyon szereti ezt a karaktert, és jelenleg éppen lakhelyet keres Angliában a forgatások idejére.

Alig ismertünk rá – Így néz ki most a Bridget Jones 63 éves sztárja

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·