FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még az imádott Vágási házaspárra a Szomszédokból? Nagyon jól tartják magukat a mai napig

Emlékszel még az imádott Vágási házaspárra a Szomszédokból? Nagyon jól tartják magukat a mai napig

1769

Emlékszel még az imádott Vágási házaspárra a Szomszédokból? Nagyon jól tartják magukat a mai napig

Sajnos gyakran éri az a vád a magyar televíziózás kultikus teleregényét, hogy már a maga korában is mesterkélt és unalmas volt, az állandóan panaszkodó papírmasé hősök pedig visszasírták a kapitalizmus helyett a megbukott szocializmust. Sőt, egyesek odáig mennek, hogy a Szomszédok nem más mint Kádár utolsó bosszúja a magyar nép ellen. Ezektől a mosolyogtató ekézésektől persze a tény még tény marad: 1987 és 1999 között kéthetente csütörtökönként a fél ország Mágenheimék, Vágásiék és Takácsék dolgos mindennapjait nézte, így a Lantos utcai szomszédok idővel szinte már a családtagjainkká váltak.

A sorozatbeli párok közül azért Lenke nénit és Taki bácsit nem mondanánk álompárnak (ahhoz túl sokat zsörtölődtek), a kissé idegroncs fodrász, Juli és a mentőorvosként gályázó mufurc Mágenheim doki pedig nem egyszer kacsingatott másfelé… A három Lantos utcai szomszéd közül egyedül Vágási Feri (Nemcsák Károly) és Vágási Jutka (Ivancsics Ilona) kapcsolata volt már-már idillinek mondható. Házasságukba ráadásul némi népmesei motívum is került, hiszen Ferink bőrkabátos-fülbevalós, csóró telepi vagányként hódította meg a jómódú orvoscsaládból származó, értelmiségi Jutkát, hogy aztán a mátkája kedvéért intézeti fiúból sok kitartással és szorgalommal felelősségteljes apa, profi nyomdász, éjjel-nappal keccsölő költöztető, fusizó számítógépzseni, sőt, Gazdagrét Batmanje legyen! Az egykori Vágási házaspár fantasztikusan tartja magát a mai napig, íme néhány fényképes bizonyíték rá:

Emlékszel még az imádott Vágási házaspárra a Szomszédokból? Nagyon jól tartják magukat a mai napig - Vágási Feri (Nemcsák Károly) és Vágási Jutka (Ivancsics Ilona)

Meg sem ismernénk az utcán, ha szembejönne: így néz ki Gérard Depardieu 2024-ben, 75 évesen

(Via Port.hu)


Article Tags: · · · · · ·