FILMEZZUNK.HU
Most már biztos, hogy elkészül a Holnap határa 2!

Biztossá vált, jön a Holnap határa 2!

3696

Biztossá vált, jön a Holnap határa 2!

A Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készült, az emberiség idegen invázió elleni harcáról szóló Idétlen időkig változatnak annyi rajongója van, hogy már nagyon régóta napirenden a folytatás. Emily Blunt legutóbb a Happy Sad Confused podcast vendége volt Christopher Nolan Oppenheimer című filmjének mozibemutatója alkalmából, elárulta, hogy a rendező és forgatókönyvíró Doug Liman már odaadta neki a második film kész forgatókönyvét.

Tom Cruise - A holnap határai

Tulajdonképpen minden készen áll ahhoz, hogy ezt leforgassák, nem a színésznő az akadály – az egy másik apróság vagy személy. Vagy ahogy Emily Blunt fogalmazott:

“Nagyon szeretném, ha a film megvalósulna, csak nem tudom, mikor és hogyan. Hány Mission Impossible kell még? Gyerünk már!”

Ha a Mission: Impossible 8. – Leszámolás második rész 2024-ben kerül a mozikba, ahogyan azt még mindig tervezik, akkor A holnap határa című sci-fi akciózseni megjelenése óta eltelt tíz év alatt négy filmet adnak ki az Ethan Hunt köré épülő ügynök-sagából. Ugyanebben az időszakban az Emily Blunt főszereplésével az idegenek elleni harcnak nulla folytatása készült. Talán a Mission Impossible filmek után, most már tényleg Tom Cruise is rá fog érni! Bizakodóak vagyunk.

Míg a halál el nem választ – Ő volt Bruce Lee élete szerelme, akivel boldog házasságban élt halála napjáig

(mafab.hu)


Article Tags: · · · ·