FILMEZZUNK.HU

A Krokodil Dundee egykori bombázója friss fotón: Linda Kozlowski 66 évesen is nagyon jól tartja magát

3335

A Krokodil Dundee egykori bombázója friss fotón: Linda Kozlowski 66 évesen is nagyon jól tartja magát

Az egykoron csodaszép színésznő, Linda Kozlowski leginkább a Krokodil Dundee-filmekből ismert, melyekben 1986 és 2001 között volt férje, Paul Hogan mellett szerepelt. Linda egyébként 1982-ben tűnt fel először a képernyőn, a Nurse című televíziós sorozatban. Arthur Miller Az ügynök halála című színművéből készült 1985-ös tévéfilmes adaptációban Dustin Hoffman és John Malkovich mellett szerepelt.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Krokodil Dundee sztárjai

A 90-es évek bombázója volt

Az egész világon akkor vált ismertté, amikor elvállalta a Krokodil Dundee (1986) című film női főszerepét későbbi férje, Paul Hogan partnereként. A vígjáték akkora sikert aratott, hogy még két rész készült belőle. A másodikat 1988-ban mutatták be a mozikban. Több kisebb szerep után 2001-ben tért vissza a Krokodil Dundee harmadik részében, mely Krokodil Dundee 3. – Krokodil Dundee Los Angelesben címmel jelent meg. Azóta a színésznő nem vállalt szerepléseket.

Így néznek ki ma kedvenc régi filmjeink sztárjai, akik a 80-as és 90-es években váltak híressé

Linda Kozlowski és Paul Hogan

Az 1980-as évek közepén lett Paul Hogan párja, akivel a Krokodil Dundee forgatásán ismerkedtek meg. 1990-ben házasodtak össze, egy gyermekük született, Chance Hogan. Kozlowski 2013-ban nyújtott be válókeresetet, a következő évben pedig véglegesítették válásukat. Ma már más mellett éli az életét:

A Krokodil Dundee egykori bombázója friss fotón: Linda Kozlowski 65 évesen is nagyon jól tartja magát

Tudta? A Sikolynak eredetileg teljesen más címet szántak a készítők

(Via Wikipédia)


Article Tags: · ·