FILMEZZUNK.HU
13 hatalmas filmes hiba, amit a filmkészítők nem gondolták volna, hogy észreveszünk

13 hatalmas filmes hiba, amit a filmkészítők nem gondolták volna, hogy észreveszünk

626

6) Kleopátra

Itt egy másik példa a történelem megváltoztatására, hogy érdekesebbé tegyük a megjelenést. Kleopátra Kr. e. 51-30 között uralkodott, amikor még nem lehetett olyan ruházat, amely akár csak távolról is hasonlított volna Elizabeth Taylor Kleopátrában viselt ruháira. De az egyiptomi császárnőként Taylor nagyon emlékezetes volt ebben a szerepben.

7) Bajos csajok

A Bajos csajokban Cady Afrikából származik. De a szobájában lévő képen nem afrikai, hanem ázsiai elefántot lovagol. Kiderült, hogy nem is elefánt volt, mivel a színésznő bevallotta, hogy egy kék takaróval letakart fadobozban ült. Tehát ebben az esetben a szerkesztő hibája, hogy nem kutatott eleget az afrikai elefántról.

8) A Gyűrűk Ura

Sajnos még A Gyűrűk Ura készítői is vétettek hibákat. Amikor Sam elbúcsúzik Frodótól, először egy mellényt látunk rajta, amely a következő felvételen eltűnik.

9) Dirty Dancing – Piszkos tánc

A Dirty Dancingben Johnnynak autót kell vezetnie. De ha megfigyeljük, hogy mi váltja az autó sebességét, amit sebességváltónak hívnak, akkor láthatjuk, hogy az autó valójában nem mozog, csak áll egyhelyben.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·