FILMEZZUNK.HU
13 hatalmas filmes hiba, amit a filmkészítők nem gondolták volna, hogy észreveszünk

13 hatalmas filmes hiba, amit a filmkészítők nem gondolták volna, hogy észreveszünk

126

13 hatalmas filmes hiba, amit a filmkészítők nem gondolták volna, hogy észreveszünk

Természetesen a film minden részletében a tökéletesség elérése kihívást jelenthet. A közönség azonban elvárja, hogy elkerüljék a kirívó bakikat – például a rossz korból származó jelmezeket vagy a varázslatos módon eltűnő vagy megjelenő tárgyakat. Bár a vélemények eltérőek, sokan közülünk zavarónak találják ezeket a hibákat, és jobban szeretik, ha nem találkoznak velük filmnézés közben.

1) Titanic

Az Edward-korszak sminkje egészen másak voltak, mint amit a Titanic főszereplőjének, Rose-nak az arcán látunk. Az ajkaknak vörösnek kellett lenniük, és a rouge-ot azért használták, hogy egészséges, rózsás arcpírt kapjanak. A szemhéjpúder sem volt annyira elterjedt, mivel ebben a korszakban a szemöldök volt a főszerepben.

2) A fiúknak, akiket valaha szerettem

A fiúknak, akiket valaha szerettem című filmben a kardigán, amit Lara Jean visel az egyik jelenetben kifordítva volt rajta, míg a másikba már normálisan.

3) Az elveszett város

Az elveszett város című filmben Sandra Bullock a kalandos kirándulása alatt egy testhezálló nadrágruhát viselt, amin nem volt zseb. Később olyan kérdés merült fel bennünk, hogy akkor hol tartotta a telefonját?

4) Nagy Sándor, a hódító

Angelina Jolie a Nagy Sándor, a hódító lenyűgözően néz ki, de van néhány hiba. Annak idején a szöveteket nem varrták össze. Emellett egy nemes nő soha nem jelent volna meg nyilvánosan öv nélkül. Az ókori görög öltözet egy chiton (a testre terített alsóruha) és egy peplosnak nevezett köpeny volt.

5) Marie Antoinette

A Marie Antoinette munkálatai során a jelmeztervezők igyekeztek a kor hangulatát megjeleníteni, de a 18. században nem voltak Converse cipők. A filmben szereplő ruhákon nem volt annyi csipke, amennyit kellett volna, ami nagyon is a kor rokokó stílusára utalt.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·