FILMEZZUNK.HU
JON VOIGHT: "Félem Istent és félek attól, hogy vétkezzem Ellene"

“Minden napomat Istennel kezdem és vele is fejezem be” – Jon Voight

4683

“Minden napomat Istennel kezdem és vele is fejezem be” – Jon Voight

A Fox Newsnak nyilatkozott Istennel való találkozásáról az Oscar-díjas Jon Voight, a világhírű színésznő, Angeline Jolie édesapja. A konzervatív színész elmondta, hogy nagy bajban volt az életének egy bizonyos pontján és ekkor segített rajta Isten.

Angelina Jolie édesapja, az Oscar-díjas Jon Voight videóban imádkozott a koronavírus helyzete miatt

“A karrierem nagyon jól ment akkor, de sok okból kifolyólag szenvedtem. A gyerekeimmel és a feleségemmel való kapcsolatomban is sok minden történt. Nagyon nehéz dolgom volt.”

– mondta a 85 éves színész, aki elmondása szerint egyik nap a földön ülve mondogatta magának, hogy milyen nehéz dolga van és ekkor egy hallható hang szólt hozzá, amely azt mondta neki, hogy “a dolgoknak nehéznek is kell lennie .” A CBN NEWS-nak elmondta, hogy a hang, amely szólt hozzá “a bölcsesség, a kedvesség és a józanság hangja volt, amely nagyon megérintette.”

“Akkor rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. Isten mindent tud, engem is ismer. Hirtelen megteltem óriási energiával, mert tudtam, hogy valaki szurkol nekem, hogy ne adjam fel. Éreztem, hogy nem hiába létezem. Nagyon jó érzés volt. Ma már tudom, hogy valaki figyel rám. Mindenre amit mondok, mindenre, amit gondolok. Ahogy mondják, Isten ismer minden madarat is, és velünk is így van. Megfigyel minket, segít nekünk és szeret bennünket. Azt várja tőlünk, hogy felálljunk, harcoljunk és tegyük, ami helyes.”

– mondta a díjnyertes színész. Voight az interjúban elmondta, hogy szerinte az az emberek célja, hogy fejlődjenek és megtanulják a leckét. Éppen ezért ő minden reggel úgy kell fel, hogy várja, Isten mit tartogat neki aznapra. Voight elmondta, hogy mára már rengeteg élménye volt Istennel és hiszi, hogy Isten kiegyenesítette az életét.

“Ha Isten számára edény leszek, akkor jobban teszem, ha megtisztulok. Muszáj szent embernek lennem. Félem Istent és félek attól, hogy vétkezzem Ellene. Mert Isten a szeretet és Ő csodálatos, Ő a minden. Hogyan tudok hozzá felérni? Ehhez nagyon sok segítségre van szükségem és úgy gondolom, hogy az Istenfélelem miatt jó úton haladok.”

– fejtette ki Angelina Jolie édesapja.

“Csak egy dolog számít: Jézus Krisztus!” – Hulk Hogan

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · · · ·