FILMEZZUNK.HU
"Legyetek kitartóak és Isten meg fog benneteket segíteni" - Anthony Hopkins

“Legyetek kitartóak és Isten meg fog benneteket segíteni” – Anthony Hopkins

14223

“Legyetek kitartóak és Isten meg fog benneteket segíteni” – Anthony Hopkins

Felemelő üzenetet osztott meg a közösségi médiában Sir Anthony Hopkins, világhírű színész, aki bejelentette, 45 éve nem ivott alkoholt. Az Oscar-díjas művész alkoholizmussal küzdött karrierje elején, de élete teljesen megváltozott, miután 1975 decemberében az Anonim Alkoholisták nevű csoportban találkozott egy nővel.

“Nem tudnék Isten nélkül élni. Te tudnál?” - Anthony Hopkins

“Azt kérdezte tőlem: “Miért nem bízol csak Istenben?” Ezután pedig az alkohol utáni vágyam sosem tért vissza.”

– mesélte a művész. Hozzátette, hogy 45 éve arra ébredt rá, hogy katasztrófa lesz az élete, ha halálra issza magát.

“Nem szeretek prédikálni, de van egy üzenetem számotokra. “Élni akarsz, vagy meghalni?” – ezt kérdezték tőlem régen, én pedig rájöttem, hogy az életet választom. Ekkor jött a megkönnyebbülés és azóta az életem sokkal jobb. Vannak napjaim, amikor jönnek kétségek, hogy miért csinálom mindezt, de ilyenkor bátorítom magam. Ti is harcoljatok tovább. Legyetek bátrak és hatalmas erők fognak neked segíteni. Ez tartott meg engem is egész életemben.”

– írta a színész, aki a közelmúltban egy újabb Oscar-díjat vehetett át, amivel ő lett minden idők legidősebb díjazott Oscar-díjasa. A walesi színész egyébként generációjának egyik legtehetségesebbje és talán az 1991-ben készült “Bárányok hallgatnak” című film egyik főszereplőjéről, Hannibal Lecter sorozatgyilkos szerepéről a legismertebb. 2018-ban egy interjúban elmondta, hogy fiatalként a legtöbb forgatáson másnapos volt, undorítónak és megbízhatatlannak tartották, míg iszákos volt.

“Isten csodálatos kegyelme miatt áldottnak érezem magam” – Matthew McConaughey

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·