FILMEZZUNK.HU
"Isten csodálatos kegyelme miatt áldottnak érezem magam" - Matthew McConaughey

“Isten csodálatos kegyelme miatt áldottnak érezem magam” – Matthew McConaughey

5667

“Isten csodálatos kegyelme miatt áldottnak érezem magam” – Matthew McConaughey

Matthew McConaughey legidősebb fia Lévi, aki nemrég ünnepelte a 14. születésnapját. A fiú a színész kedvenc bibliai verse alapján kapta nevét. “A test lámpása a szem. Ezért, ha a szemed tiszta, az egész tested világos lesz.” (Máté 6:22) Ez Matthew McConaughey legkedvesebb Ige-verse a Bibliából, amely, állítása szerint, az élete sok nehéz pillanatában adott iránymutatást.

"Isten csodálatos! Áldottnak érezem magam a gyermekem miatt." - Matthew McConaughey

A színész fia 6 óra 22 perckor született, a kedvenc bibliaverse Máté 6:22.

Az 53 éves színész és a felesége, Camila Alves hat lehetséges nevet választott ki, de az utolsó pillanatig nem döntötték el, hogy melyik legyen az újszülött gyermekük neve.

“A Lévi mellett még szóba jött a Matthew Jr. is, de valójában a születésig nem tudtuk a baba nemét. Egyaránt készültünk fiú- és lánynevekkel is. A Lévi Máté evangélista másik neve volt, és mivel a kedvenc Ige-versem a Máté evangéliuma 6. fejezetének 22. verse, ezért igen közel állt a szívemhez ez a név.”

– mondta az Oscar-díjas színész, majd folytatta:

“Amikor a fiunk megszületett, abban a pillanatban nem is a neve volt a legfontosabb számunkra. Csak csodáltuk azt a kis teremtést, és hálásak voltunk ezért a hatalmas ajándékért. Egy óra múlva odajött hozzánk az orvos, és megkért, hogy egészítsük ki a kártyát a fiam nevével. A kártyán csak ennyit láttam. “Az újszülött neme: fiú; a születése, óra/perc: 6:22″ Többé nem volt kérdés, hogy mi legyen a fiunk neve. Végtelen hálát éreztem a szívemben. Áldottnak éreztem magunkat”

– fejezte be mondandóját a színész.

"Isten csodálatos kegyelme miatt áldottnak érezem magam" - Matthew McConaughey

“Nem tudnék Isten nélkül élni. Te tudnál?” – Anthony Hopkins

(Via Nicelife)


Article Tags: · · · ·