FILMEZZUNK.HU
Emma Heming, Bruce Willis felesége mindent elkövet férjéért, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse

Bruce Willis felesége őszintén megnyílt a saját állapota felől

2855

Bruce Willis felesége őszintén megnyílt a saját állapota felől

Az elmúlt évben Bruce Willis családja nyíltan és őszintén beszélt a színész egészségi állapotáról, miután 2022 márciusában afáziát, majd februárban frontotemporális demenciát állapítottak meg nála. A színésznél megállapított betegség az Alzheimer-kórhoz hasonló, amely az idegsejtek károsodása az agy beszédért, nyelvért és személyiségért felelős részét érinti. Willis visszavonult a színészettől, az elmúlt időszakban pedig szinte teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől, most viszont felesége, Emma Heming Willis megmutatta, hogyan telik a család élete.

20 híres szerelmespár, akik bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Hétfőn az Instagramon Heming Willis megnyílt saját mentális egészségével kapcsolatos küzdelmeiről ebben a nehéz időszakban, egyúttal pedig megköszönte a környezetének, akik hatalmas segítséget nyújtanak a számára. Heming Willis elmondta, hogy feladatai miatt “tudatos tevékenységet” kell folytatni, hogy a legtöbbet hozza ki az életből.

“Nem vagyok jó, de a legjobb formámat kell hoznom magamért és a családomért, mert még egyszer mondom, ha nem vigyázunk magunkra, nem tudunk vigyázni senkire, akit szeretünk. Nem megy könnyen, de mindig a legjobbat teszem, amit tudok”

– mondta Hemming Willis. A színész felesége azt is elmondta, hogy mindig szakítanak időt arra, hogy együtt élvezzék az életet, a közelmúltban még Disneylandbe is elutaztak a gyerekekkel.

Nyoma sincs a betegségnek – Bruce Willis a családjával hullámvasutazott Disneylandben (Videó!)

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·