FILMEZZUNK.HU
A Stranger Things sztárja 18 évesen vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik - Noah Schnapp

A Stranger Things sztárja 18 évesen vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik

1802

A Stranger Things sztárja 18 évesen vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik

Coming outolt Noah Schnapp, a Stranger Things sorozat sztárja. A 18 éves színész a TikTok-fiókján tett közzé egy videót, amelyben először erősítette meg a rajongóknak, hogy valójában a saját neméhez vonzódik.

Coming outolt a Stranger Things 18 éves sztárja - Noah Schnapp

“Amikor végre elmondtam a barátaimnak és a családomnak, hogy meleg vagyok, miután 18 évig féltem a gardróbban, csak annyit feleltek, hogy ‘tudjuk’”

– írja Noah.

“Azt hiszem, jobban hasonlítok Willre, mint gondoltam”

– kezdte a vallomását a fiatal színész, aki korábban egy interjúban már utalt arra, hogy a Stranger Thingsben általa megformált Will Byers vonzódik Mike-hoz.

“Most már 100%-ig világos, hogy meleg, és tényleg szereti Mike-ot. Úgy értem, a legutóbbi évadban elég egyértelmű, hogy Willnek vannak érzései Mike iránt. Ezt szándékosan kihúzták az elmúlt évadok során. Már az első évadban is utaltak erre, és lassan, lassan növelték ezt a történetszálat. Azt hiszem, a 4. évadban csak azt a karaktert játszottam, aki szereti a legjobb barátját, de küzd azzal, hogy vajon elfogadják-e vagy sem, és úgy érzi, hogy hibát követ el, és nem tartozik oda. Will mindig is így érzett”

– nyilatkozta a színész a Variety magazinnak.

Most lenne 20 éves Demi Moore kislánya – A színésznő teljesen összetört gyermeke halálától

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·