FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy Jennifer Garner miért nem kap komoly szerepeket már évek óta

Kiderült, hogy Jennifer Garner miért nem kap komoly szerepeket már évek óta

7135

Kiderült, hogy Jennifer Garner miért nem kap komoly szerepeket már évek óta

Meglepő az oka. Jennifer Garner a 2000-es években hódította meg a mozivásznakat. Olyan filmekben szerepelt, mint a Kapj el, ha tudsz, a Hé, haver, hol a kocsim?, a Pearl Harbor – Égi háború, a Hirtelen 30, vagy az Excsajok szelleme, a világhírnevet pedig az Alias sorozat hozta el számára.

Jennifer Garner főszereplésével jöhet a Hirtelen 30 folytatása!

A legtöbben talán Ben Affleckhez kötik a nevét, akivel 13 éven át élt boldog házasságban – három gyermeket is szült a színésznek, akiről azonban kiderült, hogy éppen a gyerkőcök dadusával folytatott viszonyt. Így aztán véglegesen lapátra került, le is zárták a válásukat. Jennifer nagyon aktív az Instagram-oldalán, napi rendszerességgel posztol arról, hogy kertészkedik, és miket főz a családjának. Filmekben azonban mostanság nem sűrűn bukkan fel – az InStyle magazinnak azt is elárulta, hogy miért. És persze, ahogy az sejthető is, nem az ő döntése volt a korai leépítés.

“Már jó ideje jelen vagyok Hollywoodban, legalább 25 éve. Régen sokat aggódtam amiatt, hogy nem találom majd meg a helyem a sztárok közt, hogy leszállóágra kerülök, vagy egyszer csak egyáltalán nem kapok több szerepet, de ma már nem stresszelem túl magam. Sajnos mostanság nem árasztanak el szerepekkel, bár amikor anya lettem, sejtettem, hogy ez bekövetkezik. Egy háromgyerekes anyukára már nem az aktuális dögös csajként tekintenek. Nem vagyok többé dögös, öreg vagyok szerintük. Egy előnye van a dolognak: míg régen minden szerepet elvállaltam, és pár olyan filmben is szerepeltem, amik nem igazán érdekeltek, most csak olyan karakterekkel keresnek meg, akik tényleg illenek hozzám.”

– nyilatkozta a lapban. A korát elnézve pedig egyáltalán nem mondanánk idősnek, főként, hogy Hollywoodban mostanság az ötvenes nők kerültek a csúcsra, akik a külsejükkel még a huszonéveseket is lepipálják.

Kurt Russell kiállt imádott párja, Goldie Hawn mellett a bántó megjegyzések miatt

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·