FILMEZZUNK.HU
Demi Moore szomorú vallomása: hathónapos terhesen vesztette el a kisbabáját

Most lenne 20 éves Demi Moore kislánya – A színésznő teljesen összetört gyermeke halálától

2529

Most lenne 20 éves Demi Moore kislánya – A színésznő teljesen összetört gyermeke halálától

Mindenkit meglepett 2003-ban, amikor Demi Moore bejelentette, hogy ő, és a nála 15 évvel fiatalabb szívtipró, Ashton Kutcher egy párt alkotnak. Azt pedig, hogy eljutnak a házasságig is, pláne nem nézte ki senki az igencsak szokatlan párosból. Most az is kiderült, hogy majdnem egy kisbabát is a világra hoztak közösen, az élet azonban közbeszólt.

Ashton Kutcher érdekességek

Demi Moore megírta életrajzi könyvét, az Inside Outot, melyben elárulta, hogy hat hónapos terhes volt Ashton Kutchertől, amikor sajnos elvesztették a közös kisbabájukat.

“Magamat hibáztattam, amiért elvesztettük a babát. Már az is kiderült, hogy kislánnyal vagyok várandós, Chaplin Raynek neveztük volna el. Ez 2004-ben volt, egy évre rá, hogy járni kezdtünk. 42 éves voltam, és a méhem már nem működött úgy, mint annak idején, a lányok születésekor. Összeomlottam, amikor kiderült, hogy elvetéltem. Ashton biztatott, hogy próbálkozzunk ismét, de nem fogantam meg újra, pedig több termékenységet fokozó gyógyszerrel is kísérleteztünk, de nem működtek. Újra inni kezdtem, hogy betöltsem a bennem tátongó űrt, és erős, addiktív fájdalomcsillapítókat is szedtem. Teljesen elvesztem, a házasságunk is egyre rosszabb lett.”

– áll a könyvében. A pár 2011-ben döntött a szakítás mellett, házasságukat pedig két év alatt sikerült csak lezárni. Ashton Kutcherről kiderült, hogy a kapcsolatuk végén hűtlen volt a színésznőhöz, ami csak tetőzte a problémát.

Ő Ashton Kutcher ritkán látott ikertestvére – Michaelnek súlyos betegséggel kell együtt élnie

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·