FILMEZZUNK.HU
Drew Barrymore így állt bosszút az exén, miután az lapátra tette őt

Drew Barrymore így állt bosszút az exén, miután az lapátra tette őt

906

Drew Barrymore így állt bosszút az exén, miután az lapátra tette őt

Drew Barrymore fotói alapján kevés nála kedvesebb és közvetlenebb ember van a sztárvilágban. Sokan épp azért követik lelkesen a közösségi médiában, mert annyira sugárzik képeiről, hogy milyen jószívű. Nem volt mindig olyan derűs személyiség, mint amilyennek mostanában látjuk, kifejezetten balhés kamasz volt. Már tizenévesen az ital és a kábítószerek rabja volt, valamint az éjszakai életet is korán kezdte. Hollywoodban sokan csodálják azért, hogy teljesen maga mögött tudta hagyni ezt az időszakot.

Emlékszel az E.T. – A földönkívüli című filmben szereplő gyerekekre? Így néznek ki napjainkban!

Akkoriban a szerelemben sem ismert tréfát, Jimmy Kimmel műsorában vallott arról, hogy nem viselte igazán jól, ha valaki lapátra tette. Körülbelül a ’90-es évek közepén ejtette aktuális szerelme, ami annyira rosszul esett neki, hogy durva bosszút eszelt ki. A szakítás után az éjszaka leple alatt osont el exbarátja házához, hogy festékszóróval pingálja tele annak autóját.

“Arra is figyeltem, hogy le ne bukjak, direkt ahelyett, hogy azt írtam volna a kocsira, hogy „átvertél, te rohadék”, olyan szavakat mázoltam rá, mint az „anarchia” vagy a „fekete zászló”, amik ugyebár egyáltalán nem jellemzőek rám.”

– mesélte. Később a szóban forgó férfi sírva hívta fel telefonon azzal, hogy ő rongálta-e meg a járművet, a színésznő persze azonnal letagadta bűnösségét. Az adásban azt is elárulta, hogy akkor igazán édes volt számára a bosszú, valamint kuncogott azon, hogy most kiderült, valóban ő volt a tettes.

Julia Roberts gyermekei már 19 évesek – Friss fotókon az ikrek

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·