FILMEZZUNK.HU
Tori Spelling többek között a nagysikerű Beverly Hills 90210 című sorozatban szerepelt, de emellett több filmben is láthatták a nézők.

Tori Spelling lakókocsiban él – Sokkoló fotók kerültek elő a Beverly Hills 90210 egykori szépségéről

9777

Tori Spelling lakókocsiban él – Sokkoló fotók kerültek elő a Beverly Hills 90210 egykori szépségéről

Tori Spellinget, a Beverly Hills 90210 színésznőtjét a minap a kaliforniai Venturában látták egy kempingtáborban. Tori egy lakókocsiban él öt gyermekével együtt, miután szakítottak férjével, Dean McDermottal.

A családról készült lesifotókon Spelling gyermekeivel, a 16 éves Liammel, a 15 éves Stellával, a 11 éves Hattie-vel, a 10 éves Finnel és a 6 éves Beau-val összecsukható székekről élvezték a naplementét. A színésznő a szakítás után kiköltözött a családi fészekből, és egy motelben szállt meg néhány napig a gyerekekkel együtt.

20 világsztár, aki megfogadta, hogy hatalmas családot fog alapítani

Sokáig idillinek tűnt a családjuk, de egy csapásra minden kisiklott

Egy bennfentes forrás elárulta az Entertainment Tonightnak, hogy Tori nem áll túl jól anyagilag. Tori korábban elárulta, hogy az összes gyermeke penészmérgezést kapott, ezért hagyták el azonnal az otthonukat. Egyelőre nem tudni, hogy a család mikor költözhet vissza a házába, de úgy tudni átmenetileg a színésznő édesanyja is felajánlotta, hogy a gyerekekkel költözzenek hozzá arra az időre, de ezt Tori visszautasította.

Fiatalságának megőrzése érdekében Heidi Klum 17 évvel fiatalabb férje vérét issza – Szó szerint!

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·