FILMEZZUNK.HU
Zendaya szerelmi háromszögbe keveredik két tenisz csillaggal - Itt a Challengers végső előzetese!

Zendaya szerelmi háromszögbe keveredik két tenisz csillaggal – Itt a Challengers végső előzetese!

583

Zendaya szerelmi háromszögbe keveredik két tenisz csillaggal – Itt a Challengers végső előzetese!

Luca Guadagnino azon szerzői filmesek közé tartozik, kinek alkotásaiban mindig jelen van a szerelem motívuma – még akkor is, ha épp kannibálok állnak a sztori középpontjában. Éppen ezért nem túl meglepő, hogy legújabb művében, a Challengers-ben is nagy szerepet kap majd az erotika, miközben egy sportfilmről beszélünk.

A történet szerint a Zendaya által alakított teniszező (a színésznő egyébként hónapokon át edzett a szerepre), Tashi két férfit (Josh O’Connor és Mike Faist alakítják a másik két főszereplőt) is elcsábít (az előzetes alapján ráadásul egyszerre), később viszont egy súlyos, a karrierjébe kerülő sérülést szenved, majd a szerelmi háromszög egyik csúcsa elveszi feleségül.

A továbbiakban teniszedzőként tevékenykedő Tashi végül egy valódi Grand Slam-bajnokká “varázsolja” férjét, Artot, majd ráveszi, hogy nevezzen be egy Challenger-tornára, így kizökkentve őt a vereségsorozat miatti letargiából. Nem meglepő módon azonban egykori barátjával (és Tashi volt barátjával), Patrickkel találja szembe magát a pályán, innentől pedig nem nehéz kitalálni, hogy szintet lép a versenyzés, régi sérelmek bukkannak elő újra, a dráma pedig még a tenisznél is nagyobb hangsúlyt kap. Egy meglehetősen feszült filmmel fog tehát gazdagodni Guadagnino kiváló alkotásokból álló repertoárja.

Most ünnepli 27. születésnapját Zendaya – Íme 10 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

(Via PCguru.hu)


Article Tags: · ·