FILMEZZUNK.HU
Agyeldobós, új előzetest kapott a Hit Man, amely az idei év egyik nagy dobása lehet!

Agyeldobós, új előzetest kapott a Hit Man, amely az idei év egyik nagy dobása lehet!

451

Agyeldobós, új előzetest kapott a Hit Man, amely az idei év egyik nagy dobása lehet!

Richard Linklater az utóbbi időszakban nem igazán tudta megközelíteni a 2014-es Sráckor sikerét, és leginkább “kevesebb vizet zavaró” filmekkel jelentkezett. De úgy fest, hogy a Hit Mannek hála ez hamarosan meg fog változni. Vagyis, már meg is változott, mivel a Glen Powell (Top Gun: Maverick, Imádlak utálni) főszereplésével készült film egy rakás fesztivált (köztük olyanokkal, mint a velencei, a torontói és a New York-i) megjárt a tavalyi évben, és mindenhol egycsapásra közönségkedvenccé vált.

Powell nemcsak főszereplőként vette ki a részét a film elkészültéből, hanem a forgatókönyvet is ő írta Linklater és Skip Hollandsworth (az eredeti matéria írójának) közreműködésével. A színész és a rendező ráadásul nem először dolgozott együtt, mivel Powell a 2022-ben bemutatott Apollo-10,5: Űrkorszaki gyerekkor című animációs filmben is szerepet kapott. És bár az sem részesült rossz fogadtatásban, nagyon úgy fest, hogy a Hit Man az idei év egyik nagy dobása lehet.

A fenti trailerben látható “Hit Man”, azaz bérgyilkos valójában nem is bérgyilkos, hanem egy rendőrségnek dolgozó fickó, aki csupán bérgyilkosnak adja ki magát, így próbálva elcsípni olyan embereket, akik hajlandóak lennének megöletni valakit némi pénzt rááldozva. A bonyodalmat pedig az szolgáltatja, hogy főhősünk beleszeret egy nőbe, akit egy bántalmazó kapcsolatból próbál meg kiszabadítani, szóval az egész film nem más, mint egy egy laza romantikus akciókomédia…

Hatalmas siker Sydney Sweeney és Glen Powell romantikája, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·