FILMEZZUNK.HU
Hatalmas siker Sydney Sweeney és Glen Powell romantikája, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba - Imádlak utálni

Hatalmas siker Sydney Sweeney és Glen Powell romantikája, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

479

Hatalmas siker Sydney Sweeney és Glen Powell romantikája, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

A 2023-as év vízválasztó volt abból a szempontból, hogy egy–két kivételtől eltekintve sorra buktak vagy okozták a csalódásokat a DC és a Marvel szuperhősös filmjei, holott a 2000-es évek eleje óta ez a zsáner durván uralta a bevételi és nézettségi toplistákat. A hanyatlással párhuzamosan felerősödtek bizonyos műfajok, így a romantikus vígjáték, amelyre a Sydney Sweeney és Glen Powell főszereplésével készült Imádlak utálni is szemléletes példa.

Az Imádlak utálni ugyanis a magyar mozikban is nagy népszerűségre tett szert, és hát Jason Statham akcióthrillerjének, A méhész diadalútja sem ért véget a film második hétvégéjén. Avagy nagyon is van élet a mozikban a másfél évvel ezelőtti járványkorszak és a szuperhősfilmek után, a romantika, a komédia és az erőszak nyerő triót alkotnak, na meg a Semmelweisre, az anyák megmentőjéről szóló történelmi drámára is van igény, mert hogy az továbbra is iszonyatosan jól tartja magát.

Az Imádlak utálnit a tengerentúlon már tavaly decemberben bemutatták, de hozzánk csak január 18-án, vagyis a mögöttünk álló hétvégén érkezett meg. A Powell és Sweeney civakodását bemutató vígjáték 62 793 nézővel nyitott, és így ez a film is bizonyította, hogy a magyar még mindig vígjátéknemzet, avagy nemcsak készíteni szeret ilyen alkotásokat, hanem nézni is, sőt nézni talán még inkább.

Felismeri? Ő volt Jason Statham bombázó szerelme a Crank című filmben

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·