FILMEZZUNK.HU
Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Karate kölyök egykori főhőse, Ralph Macchio

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Karate kölyök egykori főhőse

10225

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Karate kölyök egykori főhőse

Egy másodpercet sem öregedett! A ’80-as éveknek olyan imádott tinisztárjai voltak, mint Michael J. Fox, Winona Ryder, Molly Ringwald vagy éppen Ralph Macchio. Utóbbi A kívülállók és a Karate kölyök-filmekkel vált egyik pillanatról a másikra világhírűvé. Bár a színésznek védjegye volt kisfiús arca, azonban 23 éves volt már, amikor a mozikba került 1984-ben a Karate kölyök első része.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Karate kölyök egykori főhőse, Ralph Macchio

Macchio alakította a szerény és félénk Daniel LaRussót, akit Miyagi, a harcművészetek idős mestere, a karate legöregebb, legjobb és leghíresebb oktatója vett a szárnyai alá. Nemcsak a mentora, hanem jó barátja is lesz. Az alkotásban LaRusso nagy ellenfelét, Johnny Lawrence-t William Zabka alakítja, bár a filmben nem volt túl szép a viszonyuk, a valóságban azonban szoros barátság köti össze őket, még 1984-ben, a film forgatásán barátkoztak össze. A két sztár jelenleg a Netflixen futó Cobra Kai című sorozatban szerepelnek, ahol régi karaktereiket, LaRussót és Lawrence-t alakítják. A nyilvánosság előtt is gyakran megjelennek.

“Évek óta barátok voltunk már, és csak még közelebb kerültünk egymáshoz, amikor részt vettünk olyan popkulturális rendezvényeken, mint például a Comic Con. Akkor erősödött meg igazán a barátságunk, amikor mindketten vendégszereplők voltunk az Így jártam anyátokkal című sorozatban. Ezután jobban részeseivé váltunk egymás életének”

– idézte William Zabka interjúját a Designer Women. Ekkor jutott eszükbe a Cobra Kai című sorozatuk alapötlete, amelynek végül a producerei lettek.

Egyszerűen képtelenség elhinni, hogy Ralph Macchio már 60 éves - Így fest a friss képein

A széria 2018-ban startolt el, ami 34 évvel a karatebajnokság után játszódik. Johnny Lawrence újra megnyitja egykori dódzsóját, a Cobra Kai-t, eközben fiatalkori rivalizálása is újraéled az őt legyőző Daniel LaRussóval. Az első két évad még a YouTube Premiumon futott, a harmadik évadtól viszont átkerült a sorozat a Netflixre.

10+ híresség, akiket a későbbi éveikben ismertünk meg, így néztek ki fiatalkorukban!

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·