FILMEZZUNK.HU
Jamie Foxx nem csak a vásznon hős: lángoló autóból mentett ki egy utast

Jamie Foxx az életét sem féltve, a lángoló autóból mentett ki egy utast

1072

Jamie Foxx az életét sem féltve, a lángoló autóból mentett ki egy utast

Jamie Foxx nem csak a vásznon hős! Az 55 éves Oscar-díjas színész, Jamie Foxx nem olyan régen még a saját életéért küzdött, ám a napokban szárnyra kapott egy hír, miszerint még az agyvérzése előtt az életét és testi épségét kockáztatva sietett egy bajba jutott autós segítségére. Történt ugyanis, hogy a 32 éves Brett Kyle hazafelé tartott, amikor kisteherautójával letért az útról, és elvesztette az irányítást a jármű fölött, ami többször átfordult, majd egy vízelvezető árokban kötött ki. A balesetnek sajnos ez sem vetett véget, ugyanis az autó rövid időn belül lángra kapott, így a szemtanúknak – és az áldozatnak – gyorsan kellett cselekednie.

Jamie Foxx nem csak a vásznon hős: lángoló autóból mentett ki egy utast

Jamie Foxx az apukával

Jamie Foxx otthonából hallotta a baleset robaját, és rögtön a helyszínre sietett, ahol egy másik szemtanú segítségével betörte az egyik ablakot, majd kihúzta a bajba jutott sofőrt. Nem sokkal később megérkeztek a mentősök és kórházba szállították a férfit.

“Nem számított, ki volt az, vagy mivel keresi a kenyérre valót, vagy ilyesmi. Már annak a gondolata, hogy valaki ilyenre képes, is több, mint amit csak el tudok képzelni. Örömkönnyek ezek. Brettnek két lány – és egy fiútestvére van, akik elveszíthették volna a fivérüket, ha Jamie nincs ott.”

– nyilatkozta könnyeivel küszködve a balesetet szenvedett férfi édesapja, Brad.

“Találkoztam a fiatalember édesapjával. Egy férfi, egy fiú, egy testvér élete lett megkímélve. Isten a karjaiba vett mindannyiunkat… Nincsenek hősök… Csak boldog édesapák… “

– írta a színész.

Bruce Lee egy szem lánya is a filmiparban dolgozik – Shannon már 54 éves, de jó pár évet letagadhatna

(Via Starity)


Article Tags: ·