FILMEZZUNK.HU
Aggódnak a barátai Jack Nicholson állapota felől - A híres színész nagyon ritkán ad életjelet magáról

Aggódnak a barátai Jack Nicholson állapota felől – A híres színész nagyon ritkán ad életjelet magáról

2750

Aggódnak a barátai Jack Nicholson állapota felől – A híres színész nagyon ritkán ad életjelet magáról

Jack Nicholson barátai aggodalmukat osztották meg a színész magányos életmódja miatt, mondván, aggódnak érte, hogy egyedül hal meg. A háromszoros Oscar-díjas színészt több mint egy év után látták újra nyilvánosan, de azóta megint eltűnt, mivel barátai szerint úgy él, mint egy remete.

Aggódnak a barátai Jack Nicholson állapota felől - A híres színész egy éve nem adott életjelet magáról

Több forrás is elmondta, hogy a 87 éves színész már ki sem mozdul otthonról, és hogy elment az esze, felsorolva az esetleges demencia miatti aggodalmakat. Az ötgyermekes apát utoljára 2021 októberében látták a Staples Centerben egy Los Angeles Lakers-meccsen a fiával, Rayjel. Jack Nicholson a beszámoló szerint ideje nagy részét Beverly Hills-i villájában tölti. A pazar ingatlant barátjától, a néhai Marlon Brandótól vásárolta 5 millió dollárért még 2005-ben. A 306 négyzetméteres házban négy hálószoba, három fürdőszoba és egy medence található.

„Világossá tette, hogy az otthona az ő kastélya, de a környezete azt kívánta, bárcsak kijönne a házból, és felbukkanna, hogy elmondja nekik, jól van.”

– fogalmazott az egyik ismerős a New York Post szerint.

Rá sem ismerünk a színészlegendára! Ritka, friss fotók láttak napvilágot a 85 éves Jack Nicholsonról

Nincs túl jó bőrben a legendás színész

Visszahúzódó természete a barátai szerint egyre inkább Marlon Brandóéhoz kezd hasonlítani, aki 2004-ben halt meg, és utolsó éveit egyedül töltötte. Jack Nicholson legutóbbi projektje a 2011-es Honnan tudod? című romantikus vígjáték volt, amelyben Reese Witherspoon, Paul Rudd és Owen Wilson mellett játszott.

Ő Tom Hanks ritkán látott, 28 éves fia – Truman évek óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·