FILMEZZUNK.HU
Anne Hathaway őszintén beismerte, hogy súlyos alkoholfüggősében szenvedett

Anne Hathaway őszintén beismerte, hogy súlyos alkoholfüggősében szenvedett

227

Anne Hathaway őszintén beismerte, hogy súlyos alkoholfüggősében szenvedett

Anne Hathaway világszerte elismert színésznő, aki kétszeres Golden Globe jelölést (Nicholas Nickleby, Az ördög Pradát visel), egy Oscar jelölést (Rachel esküvője), és egy Oscar-díjat (A nyomorultak) tudhat magáénak. A színésznő mindig magabiztos, kiegyensúlyozott, és összeszedett. De ez nem mindig volt így. Anne élete koránt sem volt mindig boldog. Életét tragédiák, mélypontok és elképesztő küzdelmek árnyékolták be.

Igenis, létezik szerelem első látásra - Íme Anne Hathaway és férje, Adam házasságának csodálatos története

Anne Hathaway férjével 16 éve hűségesek egymáshoz

Korábban többszöri próbálkozást követően sem sikerült teherbe esnie, 2015-ben pedig kisbabáját is elvesztette, pont abban az időben, amikor egy olyan színdarabban játszott, ahol a karaktere éppen szült. A szíve akkor összetört. Majd jött az ital. Akkoriban úgy gondolta, hogy minden jobbnak tűnik egy itallal, amire hamarosan úgy rászokott és mindennapossá vált, mint másnak a vízivás. Majd jött a fordulópont. Egy időben sikerült leszoknia a dohányzásról, bár azóta visszaszokott, és átállt a vegetáriánus életmódra, de sajnos az is csak egy ideig tartott. Ezután leállt mindennel, ami lehúzta. 2019 januárjában pedig végleg szakított az alkohollal.

Anne Hathaway őszintén beismerte, hogy súlyos alkoholfüggősében szenvedett

Anne Hathaway féltve őrzött gyermekével

A színésznő elmondta, hogy egy időben egyáltalán nem vetette meg az italt, gondjai voltak a mértékletességgel, és a rákövetkező másnaposságot egyszerűen nem bírta elviselni. Viszont azóta nemcsak hogy letette az üveget, hanem időkorlátot is felállított magának, miszerint 18 évig egy kortyot sem fog inni. Ennek pedig egy nagyon ésszerű oka van. Anne második fia, Jonathan 2016-ban született, és a színésznő szerint kisfia miatt változtatnia kell az életstílusán. Hathaway-nek van egy másik gyermeke is, aki bár már idősebb, de ő inspirálja, hogy felhagyjon az ivással.

“Nem fogok inni, amíg a fiam az én házamban lakik, mert nem szeretem azt, ahogy olyankor viselkedem. Az elkövetkező években a gyerekemnek szüksége lesz rám. Reggel is. Nem akarom már úgy iskolába vinni, hogy borzalmasan másnapos vagyok. Nem szeretem ezt az érzést. Így hát döntöttem. Minden pillanatot meg szeretnék élni gyermekeimmel, a 8 éves Jonathannal, és a 3 éves Jackkel. “

– mondta egy korábbi interjújában Anne. Igazán elismerésre méltó, hogy milyen hihetetlen elszántság, önuralom és akaraterő kellett neki ahhoz, hogy eljusson odáig, ahol most tart. Elmondása szerint sokkal szelídebb lett, amióta édesanya lett, és ezt a környezete is észrevette. Mióta letette az üveget, sokkal jobban törődik magával, mint a húszas éveiben, és azóta minden sokkal jobb lett.

//Cornelius//

Anne Hathaway és férje első látásra egymásba szerettek – 16 éve bolondulnak egymásért


Article Tags: ·